daxtr píše:
Mak píše:
daxtr píše:
cus kuci chtel sem se zeptat: Jestli ma vliv na max. rychlost ?? kdyz mam priveru na plno otevrenou a odpojeny lanka jako ze je natvrdo otevrena. a nebo kdyz normalne pracuje jak ma ?? protoze sem koupil dtcko (2006) a jelo mi v pohode 150 a pak se mi ty lanka neak sekli tak sem to opravoval ale uz sem z toho vytah max 120 tak sem to dal do servisu a vsechno to vyladili a furt mi to jede jenom 120 tak nevim a vic sem se v tom raci nehrabal.
Na maximálku to vliv nemá, jde jen o spodek, vršek to má stejnej!
Jinak jelo 150 jo?

to je docela dost hele...
j
jj jelo melo to prej 31 koni bylo to dost ostry nevim cim to bylo ale ta motorka jela tak ze mi na trati neujela jentak jaka motorka a furt to slo na zadni
tady je video sice kratky ale pro predstavu:
http://www.stream.cz/video/10/284454-mo ... ec-zaskaliJo ty jo, jede to tam slušně

jel si tam snad líp, než tam mrcha kTm no... máš to divný, zkus třeba vyčistit karburátor, filtr kup novouu svíčku a tak...
Jinak máš jí i s funkční přívěrou natočenou na plno? ale to asi jo, a jinak by to nejelo 120.. ale nezdá se mi že by to jelo 150

co vy ostatní na to? Jenom okrajově i když to sem vůbec nepatří, jakej máš převod? kdyby si měl do rychla, tak se mi nezdá že by ti to šlo na trati skoro furt na zadní
Baty- hm