dave7 píše:
Zdar, mám takový problém, koupil jsem si DT z Německa a mělo prasklé jedno lanko od přívěry, ale normálně jsem na tom jezdil - dole to sice nemělo žádnej výkon, ale nad 6000 otáček to zase jelo normálně. Jezdil jsem s tim okolo 120km/h. Jenže pak mi vyhořelo CDI - zjistil jsem, že soudruzi tam měli úplně nesmyslně pozapojovanou elektriku. Tak jsem koupil nové CDI od Ignitechu a k tomu nové lanko přívěry. Teď to má teda tah už od spodku, ale nejede mi to víc jak 100km/h na šestku při 10 000 ot., prostě dál už to nemůže. Převod mám jako je origo 16:57.
Myslíte, že je to tou řídící jednotkou, špatně nastavenou přívěrou nebo opotřebením motoru...?
Myslím, že to může být všemi třemi možnostmi, co píšeš. Nejméně pravděpodobné je však asi to opotřebení, protože předpokládám, že změna byla okamžitá po výměně řídící jednotky a montáži lanka. Jestli je to špatně nastavenou přívěrou by sis měl zvládnout zjistit sám podle návodů zde na stránkách. Takže bohužel pro tebe se jako nejpravděpodobnější jeví to, že je to novou jednotkou. Prostě Ignitech nědělá kopii originálu, ale jednotku svou, proto se to zákonitě musí chovat jinak. Pokud je rozdíl velký a nestravitelný, tak bych se obrátil na Ignitech, samozřejmě poté, co vyloučíš ty zbylé dvě možnosti.