Právě je 30. 10. 2025, 22:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Spojka, lakování masky
PříspěvekNapsal: 16. 03. 2009, 15:20 
Mak píše:
Tak já teda nevim jako, ale když se mrkneš na odkaz (http://www.fichtlkramek.cz/nahled/id_36.html) tak tohle je mezi lamela od pincka.
A když se mrkneš na odkaz(http://www.fichtlkramek.cz/nahled/id_1362.html) tak to je ferodová lamela na tuning pincky.
Na těchto obrázcích mají oboje vyditelné drážkování.
A i na mé přededlejší 80tce jsem to měl tak... ;)

Ta ferodová lamela je jasná;má drážky.Ta plechová je nemá;má jen důlky po přípravku z kalírny na rovnání;když to hodíš na zušlechtění do pece tak se to zkroutí tak 0,3-0,4mm a je konec.Podívej Maku já už to nechci dál řešit;je mi jedno jestli tam jsou drážky nebo ne.Pro objasnění situace bychom se museli dostat do firem, které dělají motospojky resp.jejich zkušeben,k jejich zkušebním protokolům(přenášené momenty,spínací časy,opotřebení,upozorňuji TĚŽKÁ ANGLINA popř. NĚMČINA + jejich naprostá neochota - vyzkoušeno!!! a proč by Ti to měli říct? jsou v tom vývoji utopený za 500.000,- EUR). Dobrá rada-vykašli se na drážky a užívej života.A fichtla už sem netahej.To neuveze ani člověka.Mike

PříspěvekNapsal: 16. 03. 2009, 18:27 
Zkušený rádce

no hlavne na pincku jsou krokove lamely :)
A jinak teplota urcite jde nahoru ale pokud se nepretahne urcita hodnota tak to tem lamelam extra neublizi, ale v pripade ze tam bude drazkovanej plech tak to bude jako struhadlo. Osobne jsem to u zadne offroadove motorky nevidel mam namysli motorky za poslednich 10 let vyroby. je jasne ze lamela drazkovana je pokazde, jeji drazkovani zalezi na vyrobci lamel (lukas,Versah atd.)

PříspěvekNapsal: 16. 03. 2009, 20:38 

Joreall a Mike: Dobře, budu si užívat života aebudu to hrotit.
A jeroali, na tom odkazu je právě spojka ne z korku, ale ferodová. ;)
A i na mý hondě 80 tce jsem to měl...takhle jako pincek, ale KONEC :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]