Takže pánové,
smírovi jsem poslal důrazné varování, má poslední šanci, jestli se teď ještě něco, co nesplňuje pravidla, objeví, bude následovat BAN. Neříkám, že mu tu historku s kamarády věřím, ale jak říkám, dejme tomu, že je to tak.
Dále simírovi vzkazuji, že dávat jakékoli heslo kamarádům je nezodpovědné a pokud jsi to opravdu udělal, ihned ho změň, stejně jako heslo sem do fóra, případně ho změň všude, kde máš stejné heslo, jako na ICQ. Kvůli takovým lidem, kteří se na internetu chovají takto nezodpovědně, jsou pak na Nově reportáže o tom, jak je internet špatný, a všichni neznalí jim to "žerou".
Dále o tom placení, já osobně jsem proti, protože si myslím, že lidi by neodradila částka, ale prostě to, že to musí nějak poslat. Zná to přece každý: něco hledám na netu a jakmile tam vidím nějakou zmínku o $, tak mizím pryč, i když je to pár korun.
Jako poslední bych chtěl říct, že prozatím nic od simíra nebudu mazat, ať si každý může udělat obrázek (i když pár příspěvků "smrdíš" jsem již smazal, než jsem se dostal k tomuto tématu).
Zdraví Vás všechny Bobo s omluvou, že jsem nezasáhl dřív: byl jsem nyní 4 dny v Alpách, jinak jsem na netu i na fóru několikrát denně, jak asi již většina z Vás zpozorovala.