Právě je 27. 04. 2025, 20:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 615 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 62  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vaše Motorky :)
PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 20:35 

simír píše:
Mak píše:
Hochu...máš štěstí že sedíš u toho počítaše a né vedle mě,jinak bys to asi nepřežil.
A nevim proč to pomlouváš mě i vitekovi...náhodou tyhle LC jsou zlatý.
A pochllub se ty,co máš no? :?

Honda CR 125. Rv.08 tu ti nikdy nebudeš mit takovej mentál a podle tý křachny starý soudim že z vesnice někde u prahy :roll: protože tam maj věčinou takový starý mrdky jako máš ty. Mněli by ste se nad sebou zamyslet jedinej normální je muj soused Nechy "Ondra Nechanickej" to je super kluk a kdyby ste vyděli jak vám všem pomlouvá motorky hlavně kubasoj že má uplně posraný tt a že to je děsná mrdka že by mu ujel :lol: a já bych řekl že asi jo tt jsou sračky to uš rači gileru neš yamahu :mrgreen:

No jo tatínek koupil a řek bych že všechno co se na tom dělá tak dělá tatínek žejo jestli vubec něco máš :)

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 20:44 

Jo a konečně mi zapli net tak přidávám foto :)

Přílohy:
DETEČKO4.jpg
DETEČKO4.jpg [ 82.58 KiB | Zobrazeno 6319 krát ]
detečko2.jpg
detečko2.jpg [ 91.14 KiB | Zobrazeno 6322 krát ]
detečko.jpg
detečko.jpg [ 89 KiB | Zobrazeno 6321 krát ]

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 22:17 
Administrátor webu

Takže pánové,
smírovi jsem poslal důrazné varování, má poslední šanci, jestli se teď ještě něco, co nesplňuje pravidla, objeví, bude následovat BAN. Neříkám, že mu tu historku s kamarády věřím, ale jak říkám, dejme tomu, že je to tak.
Dále simírovi vzkazuji, že dávat jakékoli heslo kamarádům je nezodpovědné a pokud jsi to opravdu udělal, ihned ho změň, stejně jako heslo sem do fóra, případně ho změň všude, kde máš stejné heslo, jako na ICQ. Kvůli takovým lidem, kteří se na internetu chovají takto nezodpovědně, jsou pak na Nově reportáže o tom, jak je internet špatný, a všichni neznalí jim to "žerou".
Dále o tom placení, já osobně jsem proti, protože si myslím, že lidi by neodradila částka, ale prostě to, že to musí nějak poslat. Zná to přece každý: něco hledám na netu a jakmile tam vidím nějakou zmínku o $, tak mizím pryč, i když je to pár korun.
Jako poslední bych chtěl říct, že prozatím nic od simíra nebudu mazat, ať si každý může udělat obrázek (i když pár příspěvků "smrdíš" jsem již smazal, než jsem se dostal k tomuto tématu).
Zdraví Vás všechny Bobo s omluvou, že jsem nezasáhl dřív: byl jsem nyní 4 dny v Alpách, jinak jsem na netu i na fóru několikrát denně, jak asi již většina z Vás zpozorovala. ;)

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 22:41 

Čus
Tak sem taky dám svoje dt...Je to rok 1999, otevřená... Má přední blatník z YZtka, čiré blinkry, zadní led světlo, laďák, přepákováno...
Obrázek
Obrázek
Obrázek

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 22:45 

moje DéTéčko R..překopaný na X..maska z WR450 kola a vidla s TDR..na plno otevřená..vytáhl sem s ní 135km/h.najeto něak 14000tis. ale nejede mě to počítadlo km :oops: r.v.99 jinak maximální spokojenost ;)

Přílohy:
DSC01580.JPG
DSC01580.JPG [ 232.31 KiB | Zobrazeno 6289 krát ]

PříspěvekNapsal: 02. 03. 2009, 12:08 
Bobo píše:
Takže pánové,
smírovi jsem poslal důrazné varování, má poslední šanci, jestli se teď ještě něco, co nesplňuje pravidla, objeví, bude následovat BAN. Neříkám, že mu tu historku s kamarády věřím, ale jak říkám, dejme tomu, že je to tak.
Dále simírovi vzkazuji, že dávat jakékoli heslo kamarádům je nezodpovědné a pokud jsi to opravdu udělal, ihned ho změň, stejně jako heslo sem do fóra, případně ho změň všude, kde máš stejné heslo, jako na ICQ. Kvůli takovým lidem, kteří se na internetu chovají takto nezodpovědně, jsou pak na Nově reportáže o tom, jak je internet špatný, a všichni neznalí jim to "žerou".
Dále o tom placení, já osobně jsem proti, protože si myslím, že lidi by neodradila částka, ale prostě to, že to musí nějak poslat. Zná to přece každý: něco hledám na netu a jakmile tam vidím nějakou zmínku o $, tak mizím pryč, i když je to pár korun.
Jako poslední bych chtěl říct, že prozatím nic od simíra nebudu mazat, ať si každý může udělat obrázek (i když pár příspěvků "smrdíš" jsem již smazal, než jsem se dostal k tomuto tématu).
Zdraví Vás všechny Bobo s omluvou, že jsem nezasáhl dřív: byl jsem nyní 4 dny v Alpách, jinak jsem na netu i na fóru několikrát denně, jak asi již většina z Vás zpozorovala. ;)

Ahoj Bobo;důrazné varování je na ho***.To už dávala Čína Sovětskému Svazu při válce na řece Usuri;a že jich bylo-osobně pamatuji tak 421 "vážných varování".BAN je cenzura.Na to bys potřeboval souhlas fora,alespoň já to tak cítím.Jsem demokrat tělem i duší.Vidím dvě možnosti:Tyto tzv."příspěvky" ignorovat všemi účastníky(popř.odpověď ve tvaru ??? a žádná slova a nenechat se vytočit) a nebo to placení.Píšeš,že by byl problém peníze poslat.To si děláš srandu?Vždyť o tom to je.Ten kdo píše takovéto příspěvky bude mít pochopitelně "problém" peníze poslat a tím pádem tu nebude.To není otázka peněz.Já bych viděl 100+.100Kč/rok pro Vás mladý jako základ;je mi jasný,že máte hluboko do kapsy; to plus je tam pro charitu nás starších;iniciativě se meze nekladou.Jinak jezdit do Alp v zimě je holý nerozum;já jak vidím sníh tak se mi otevírá kudla v kapse.Zdraví Mike

PříspěvekNapsal: 02. 03. 2009, 12:20 
Sponzor webu

Souhlas s Mikem. Povinné uvedení kontaktu při registraci (jak jsi Miku navrhoval) nic nevyřeší, jméno i adresu si může každý vymyslet. Snad jen zadání e-mailu na který by po registraci přišel "aktivační odkaz", ale nemám tušení, jak moc je tohle složité (jsem jen "starý" uživatel, žádný programátor :? ). Samozřejmě se dají kontrolovat IP adresy, ze kterých podobné příspěvky chodí, ale aby pak admini měli čas i na něco jiného.

Mimichodem - Makovi je 15, a jak píše, byl by ochotný si dát dvacku měsíčně stranou, takže ta stovka za rok by nikoho neměla rozhodit.

PříspěvekNapsal: 02. 03. 2009, 12:36 
Administrátor

Co se to tady k.u.r.v.a děje? Jestli si dal kamarádům svoje icq, tak je mi to líto, ale jsi idiot, mám chuť ti smazat účet, ať už si to udělal ty nebo někdo z "kamarádů". Alespoň vidíš jaký kokoty za kamarády máš...

a pro ostatní, příště na takovýhle plky nereagujte....pak mám akorát víc mazání

PříspěvekNapsal: 03. 03. 2009, 17:27 
Administrátor

ty seš ocas, to na svou obhajobu nenapíšeš nic smysluplnějšího?

PříspěvekNapsal: 03. 03. 2009, 18:38 

Kubas, vždyť se na to podívej :roll: , podle pravopisu a vyjadřování ho tipuju tak na 2. stupeň ZŠ. A je na tom o to hůř, že má takové "inteligentní" kamarády. :x

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 615 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 62  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]