Cus,tak po tý dlouhý debatě ,a snaze mi jí rozmluvit sem si jí prostě koupit musel!! tak hoši pořídil jsem si husqvarna wr 300 a ted takhle ležim v nemocnici na lužku s notasem a pišu vam 

tak hned jak sem si to pořídil tak sem to byl projec a bylo to v cajku pak sem jel ješte jednou s kamošem a taky se to dalo ale pak seme byli s kamošema na doupově krosit no a tam na nas vybafla vojenska policie  

tam uspěšně sem všichni ujeli kluci mi tam sice pomahali vodilimě kam mam ject ale ujeli sme no a kdyš sem jel domu   už vklidku po silnici tak za 3 a předjel mě nejaky cyklista z kopce si to praskal dupadl do tich pedalu co se dalo a mysel si že bude předjiždět jen tak no a v tom to vzniklo ja nasranej že mě tady nejakej cyklista přejíždí sem vzal za plyn se mi to nějak zvedlo a cyklistu sem pošimral mim přednim drapakem po zadech pak sme padli a dal si to už nepamatuju 

a fotr ma ted na krku soudy atd.... takže s moji karijedou krosaře neni třekarat štastnej no ale co se da dělat ten cyklista pitomec leží tady semnou na pokoji ani nemluvi a nemuže se vysrat chudak ma natrhlou prdel  

snažil se bejt lepší než husa  a to se mu vymstilo 

no a na ty fotce to sem ja  

takhle sem dopadl ja ale nechtějte vidětoho cyklist a kotr tu jeho prdelku!!!