OnBa píše:
:lol: Tady to hrozně umírá! Jsem tu delší dobu nebyl, teď jsem začal sledovat příspěvky, abych se zapojil do diskuze a vždy mám poslední příspěvek já.
Nebo já... 

On to je docela začarovanej kruh, teď je fáze, kdy mám pocit, že sem chodí jen ti, co něco potřebují - napíší dotaz, přečtou odpověď a tím to pro ně hasne. A to mě celkem mrzí. No a pak se fórum občas nachází ve své lepší fázi - to když se tu sejde pár lidí, jako jsi Ty (a donedávna aktivní uživatelé jako Vláďa, pepa, ...), a je to tu pak už i o nějaké komunikaci na vyšším levelu, kdy to tu není jen o tom napsat dotaz a dostat odpověď. Snad se za chvíli zase dostaví druhá fáze... 

Mimochodem mám trochu v plánu fórum razantně pročistit (popřesunovat a pospojovat témata, promazat témata a příspěvky), ale to je otročina, protože vždy sem vleze někdo nový, založí nové téma, které tu už je, zařadí ho do špatného místa... I když přesuny, slučování atp. dělám průběžně, asi se to nedá udržet - je to prostě úděl fóra, kam chodí lidi kolem 15-16 let...