Pánové chtěl bych se zde taky přidat s mou oficiální zprávou...
Kromě toho, že samozřejmě všem členům, těm "hodným" a stálým zvláště, přeji bohaté Vánoce, chtěl bych zde vyjádřit také svá přání ohledně webu a fóra na další rok:
Jak se několikaletým provozem fóra ukázalo, jakákoliv větší volnost uživatelů na fóru je ve finálním důsledků špatná pro uživatele samotné, protože dochází k duplicitám a zároveň roztříštěnosti informací. Kromě toho mám pocit, že nám to tu v poslední době poněkud umírá, a bohužel za to částečně mohu i já - na fórum a web bylo málo času a tak je tu mrtvo i proto, že tu není nic nového či jiného z mé strany. A to je to, co chci počátkem nového roku změnit - velká čistka fóra, nová jasná pravidla, větší důraz na jejich dodržování. Na druhé straně bych rád přinesl věci jako soutěž vašich fotek - ty nejlepší by se zveřejnily
na webu, kde na ně je již pěkně dlouho přichystané místo. Dále bych se mi líbí nápad polepů na kyvku - ve spolupráci s vámi bych chtěl vytvořit návrh, který se bude líbit všem, a proto bychom měli polepy jednotné, poté by si ho mohl buď každý, kdo bude chtít, nechat vyrobit, nebo to zařídíme nějak hromadně, podotýkám, že nezištně (mám pocit, že někdo tu s tím chtěl kšeftovat, což se mi zrovna nelíbilo).
Dále chystám zveřejnění některých zajímavých statistik ohledně provozu (nového) webu.

Věřím, že tyto a další novinky ve spojení se zavedením přehlednosti a čitelnosti fóra přispějí k všeobecné spokojenosti, větší navštěvovanosti a novým nejen virtuálním společným zážitkům.
S pozdravem Váš Bobo.