Právě je 30. 10. 2025, 22:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mrtvo
PříspěvekNapsal: 09. 04. 2011, 19:21 

Vite co me stve ? to jak je to tu mrtvy,tak uzasna motorka a najdu o ni forum,kde se pise jednou za 2dny ?? Myslim,ze forum o takovedle motorce by melo bejt vice "aktivni",chapu ze plno z vas chodi do prace a ze proste nemate cas,ale psat tady muzete kdykoliv,to je jen muj nazor,ja vim ze ja sam tady moc neodpovidam,kdyz ma nekdo problem,vetsinou jsem online jen ja,ale neodpovim,protoze zatim DT125 nemam a tim padem nemam i zkusenosti kdyz se nekdo treba zepta,kterej olej ma koupit...Az budu mit DT,budu tady normalne odpovidat a aktivne psat,ale ted nemam zatim proc a nechci tu spamovat...doufam ze se taky vzchopite a udelate toto forum zase zivym

Předmět příspěvku: Re: Mrtvo
PříspěvekNapsal: 10. 04. 2011, 12:54 
Administrátor webu

Já s tebou v zásadě souhlasím. Byly časy, kdy to tu žilo mnohem víc. Já osobně mám v plánu tu dělat spoustu věcí a spoustu věcí také dělám. Nevýhodou mé činnosti je to, že to v podstatě není vidět, prostě fórum spravuji tak, aby fungovalo a aby tu nebyl extra bordel (ano, pořád je tu spousta věcí zbytečně a duplicitně, ale věz, že kdybych nezasahoval, bylo by to opravdu mnohem horší). Kromě věcí uvedených v dříve zmíněných odkazech se také starám o finance. Zkrátka a dobře já se snažím, na věci, které jsem přislíbil, jako například soutěže s fotkami či tvorba polepů na kyvku, už prostě nemám čas. Letos dokončuji bakaláře, a to má zkrátka přednost. Mimochodem, moje DT125 je z tohoto důvodu stále zazimovaná... :(
Takže tohle jsou informace z mé strany. Ona ta živost fóra závisí především na členech, když tu bude (a dřív to tak bylo) třeba tak 5 aktivních uživatelů, ostatní se už chytnou. Teď tu je aktivních lidí opravdu málo, denně sem píšu leda tak já.
Každopádně pořád věřím a doufám, že to tu zase ožije. ;)

Předmět příspěvku: Re: Mrtvo
PříspěvekNapsal: 10. 04. 2011, 21:17 

Taky doufam,ze to tady zase ozije,tuto je asi nejlepsi forum ze vsech na ktery jsem se registroval (a to jich nebylo malo),jsou tu fajn lidi a cele forum je o super motorce...a jak jsem tady "naznacoval",rad bych tady lidem pomahal s jejima problemama,ale bohuzel nemam s DT zkusenosti,zatim akorat tak muzu psat do Pokecu,Srazy...ale treba si myslim ze prave toto podforum,plni funkci jako Zabava,co ve forech byva,kde se ani moc nebavi o tematu,ke kteremu je to forum vytvoreno,ale muzou tady bejt ruzny hry jako treba vsem zname Pocitadlo (napr: 1-1000),kde kazdej po jednom napise jednu cislovku a nesmi psat 2x a vic za sebou...nejaky napady by tady byly ale urcite nechci,aby to vypadalo jako,ze tuto forum kritizuju,vubec ne,prave si cetim toho,ze kdy bylo zalozeno,ale chtel bych bojovat proti tomuto Mrtvu ve jmenu Yamahy DT125 :)

EDIT-OT: Jinak gratuluju Bobo k 1000. prispevku ;)

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]