OnBa píše:
Začínají mě tak trochu štvát nová témata, že nejede, netáhá.... Takže má řešení pro všechny s tímto problémem - pokud vám DT netahá, tak si projděte tento web a udělejte údržbu nebo DT prodejte a za cenu tohoto stroje si koupíte pěkný poníka s pořádným zátahem.
hm.. taky mě to napadlo , ale myslim že to je tím , že s DT není něco v pořádku. Někdy jede fajn , někdy ne , třeba včera mi přišlo že to jako by "prská" . Do přívěry v pohodě , ale jak se začla otevírat tak to trvalo a mělo to divnej zvuk (to prskání) , výkon to taky nemělo jak by mělo mít , musel sem jí fakt hodně vytočit aby to neprskalo a aspoň trochu jelo. Pak jsem jel z kopce takže sem jentak brnkal plyn a asi se to i vychladilo a jelo to zase dobře , asi po 10km znova. Už nevim co stim je

, nastartovat jde výborně , jen prostě po chvíli ježdění tohle dělá. Neni možný že se přehřejvá ?? nebo že je přicpanej palivovej kohout ?? , protože sem přehodil na polohu RES a přišlo mi že to jelo líp (ale furt to nebylo ono).Doufám že to neni náznak toho že chce GO motoru , protože před 4000km sem měnil píst a řekli mi že je nikasil jak novej

.