Zdravím všechny členy tohoto fóra!
Jelikož, jak doufám víte, mám tento web a fórum rád, nerad bych to tu nechal "umřít". Jenomže na světě prostě existují i jiné věci, a tak během školního roku na nějaké větší úpravy nemám čas. Teď jsem však zdárně dokončil další semestr a mám volno, stejně tak semestr následující bych měl mít poněkud volnější, a tak chystám dost změn, se kterými bych Vás tímto chtěl seznámit, a také bych Vás chtěl požádat o spolupráci v podobě Vašich názorů na konkrétní návrhy úprav - dělám to přece kvůli Vám.
Tak tedy v plánu je následující:
Změna struktury fóraMoc se mi nelíbí dosavadní způsob "podkategorií", čímž myslím například to, že Tuning je rozdělen na 3 podkategorie a pro vstup do nich se musí nejprve kliknout na Tuning a poté na podkategorii. Stejná situace je i u Poradny. Návrh nového řešení je zobrazit podkategorie již na hlavní stránce fóra. Abyste si udělali představu, vytvořil jsem, jak jste si asi všimli, kategorii "Pokus" a v ní fórum "Pokus fórum". Jistě si nyní dovedete představit, jestli by se Vám líbil tento styl rozdělení pro Tuning a Poradnu, proto se ptám, jste pro?
Pročištění fóraZnámým problémem tohoto fóra je jeho silné "znečištění", neboli duplicita témat, tzv. off topic příspěvky, zbytečné témata a podobně. Asi by bylo šílenství snažit se nějak promazávat stávající příspěvky, už jen proto, že jakmile někde smažu příspěvek, tak ty další, které na něj navazují, vypadají nesmyslně. Jako schůdné řešení mi přijde promazání těch nejzbytečnějších témat a následně docílení kvality fóra tím, že budou jasně daná pravidla (viz další bod), jejichž dodržování bude přísně vyžadováno. Troufám si říct, že dosavadní stav je relativně přirozený, já i vy jsme se s fórem učili, teď víme, jaké jsou problémy a nyní jsme ve fázi, kdy víme, jak fórum udělat lepší. Tak do toho!
PravidlaZatím je tu oficiálně sepsáno jen pár pravidel, chtěl bych však sepsat pravidla nová, taková, ve kterých bude zachyceno vše, co je potřeba, taková, o která se budu moci jako správce opřít. Budou v nich jasně definovány postihy za jejich nedodržování.
SoutěžeNo a protože přehlednost fóra a webu je zbytečná, pokud neobaluje zajímavé informace, chtěl bych to zde i po obsahové stránce trochu rozhýbat. Chtěl bych například vyhlásit "soutěž" o nejlepší fotografie s DT, ty nejlepší by pak byly vystaveny na již
připraveném místě webu.
Stejně tak bych tu chtěl vytvořit hromadnou snahu o vytvoření polepů na kyvku, všichni by tu vkládali své návrhy a ty nejlepší bychom si mohli dát na své stroje.
Zveřejnění informací o provozuRok se sice ještě nesešel s rokem, ale od spuštění nového webu již uplynula slušná doba a já mám prostě teď čas, takže nebudu čekat na výročí.
Mám k dispozici celkem pěkné statistiky, které bych chtěl uveřejnit, jistě Vás to bude zajímat, mimo jiné bych předem vyzdvihnul to, že mám možnost zobrazit mapu s body, odkud se lidé na tento web nejčastěji hlásí, a tak uvidíte, že nějaký DTčkař je na každém rohu.
Na závěr mi nezbývá než Vás všechny poprosit o přízeň, častější návštěvu (tajně doufám, že právě chystané změny tohoto dosáhnou přirozeným způsobem) a také o názory a návrhy, které pište do tohoto tématu.
S pozdravem Váš administrátor Bobo.