Právě je 21. 11. 2024, 15:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nastavenie Oilmastra
PříspěvekNapsal: 28. 08. 2012, 21:22 

Nazdar mam tento typ oilmastra ako mam nastavit aby daval menej oleja? Dava mi 1:33 Dakujem.

Přílohy:
DSC00242.jpg
DSC00242.jpg [ 293.75 KiB | Zobrazeno 3389 krát ]

Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Oilmastra
PříspěvekNapsal: 30. 08. 2012, 22:43 

ako vies ze ti dava 1:33? :) aspon ti to viac maze :) ... aaale inak ako sa to nastavuje neviem... neviem ci sa to vobec na nastavit

PříspěvekNapsal: 10. 05. 2013, 22:09 

chalani zhodte nadrz pod nou je plynove lanko na mom je taka krabicka zhodte 4 srobky dajte dolu ten kryt a porozmyslajte :) je tam kolecko na ktorom su dve lanka jedno ide do karburatora na supatko a druhe ide do oilmastra pootocenim toho kolecka sa pravdepodobne (urcite) riadi bohatost davkovania oleja... ja to posudit ale neviem mam oilmaster odpojeny a riedim olej s benzinom v nadrzi.
podla mna sa to steluje na tom lanku. ale nemam to nicim podlozene. zistite si niekde viac. ale urcite to tak je. len neuberte moc az sa vam to nezadre.

PříspěvekNapsal: 13. 05. 2013, 22:48 

chalani zhodte nadrz pod nou je plynove lanko na mom je taka kravicka zhodte 4 srobky dajte dolu ten kryt a porozmyslajte je tam kolecko na ktorom su dve lanka jedno ide do karburatora na supatko a druhe ide do oilmastra pootocenim lanka sa pravdepodobne riadi bohatost davkovania oleja... ja to posudit ale neviem mam oilmaster odpojeny a riedim olej s benzinom v nadrzi.
podla mna sa to steluje na tom lanku. ale nemam to nicim podlozene. zistite si niekde viac

Ahoj.Prosím tě mám dotaz na kolik ředíš ten benzin s olejem.Já oilmastera taky vyrušil.Ale když to zředím 1:50 tak mi lítá nespálenej olej z výfuku a hulí to jako kráva. :(
Nemám tedy Yamahu ale KTM LC 2 což má úplně ten samý motor akorát s nějakejma malinkatejma rozdílama. :-)
Díky za odpověď :roll:

PříspěvekNapsal: 17. 05. 2013, 16:21 

Pouzival som Castrol power 1 racing 2T riedil som 1:45 ( odporucene je 1:50 ) davam ale radsej trosku viac. z vyfuku ide iba trosku dymu ked idem na plny plyn fakt len trochu a isto z neho nelieta olej. Teraz tam budem mat novy piest tak idem skusit motul 710 2T.

PříspěvekNapsal: 20. 05. 2013, 19:22 

To já používám olej Jonsered. Mám v tom nový všechno co se dá.Od pístu přes válec,přívěru,komplet spojku i gufera na klice. :cry: Je to ženy motorka a já jí to komplet utavil tak jsem to musel dát dohromady. :oops: Proto jsem vyrušil toho oilmastra páč přestal dávat a já na to pozdě přišel. :oops: Jinak bych ho nechal když by to fungovalo.Ale bez něj to právě hrozně hulí a nejvíc když to je studený.A to jsem kontroloval i olej v převodovce jestli mi jí necucá.A nic. Tak už nevím co s tím. :cry:

PříspěvekNapsal: 21. 05. 2013, 22:27 

Do DTcka treba plnu syntetiku ta dymi ovela menej, davat nieco kvalitne castrol, motorex, motul alebo nieco take pri riedeni 1:45 mi motorka dymi iba za studena. ked ju zahrejem dymi uplne minimalne a aj to iba na plny plyn. ja tomu oilmastru neverim nema to kontrollku funkcie a to je obrovske- a pre mna dovod na jeho okamzite odpojenie.
druha vec je zas ked jazdite po ceste a tankujete na pumpe tam je oilmaster + ale tu kontrolku tam mohli nejako vymysliet.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]