Zdravím.
Mám dost závažný problém

Byl jsem se trochu adrenalinově projet na zadním kole, ale malonko jsem to nevychytal. Zvedl jsem to přetočil jsem to až uplně do svíčky a ještě dál, až sem musel dát nohy na zem a běžet za motorkou..pak jsem s motorkou normálně prudce dopadl na zem, takže nespadla na bok, ale chcípla, protože tam byla jednička a málo otáček.
A teď k problému:
Od té doby mi motorka nejede tak jak má. Do 7.tis otáček jakž takž jede, ale jak se dostávám k sedmi tisícum, tak najednou začne škytat, dusit se a hltit se. Nevím jak bych to pořádně popsal, tak přikládám amatérské video. Za kvalitu se omlouvam, neni toho moc slyšet, bylo to točené na rychlo..
http://www.youtube.com/watch?v=x77OIG3Mtaw .. ke konci kdyz držím mobil v ruce je to dobře slyšet i vidět otáčky.
Kontroloval jsem přívěru, zdá se být v pořádku, i po zapnutí klíčku se hýbe jako normálně.
Zkoušel jsem odpojovat Ignitech, a motorka s ním i bez něj jede uplně stejně, je možné že je špatný ten ignitech a je tam jakoby zase omezovač? Třeba jak motorka rychle a tvrdě dopadla, tak dostal šok a nefunguje, nebo něco jiného. (Ale dřív to omezovalo úplně jinak)
Kamarád tvrdí, že tam nestíhá dotýkat benzín..takže karburátor.
Teď to s těží jede těch 80-85 ale strašně škytá.
Budu moc rád za každou pomoc, nejsem teď moc při penězích a nechci ji dávat do servisu. Startuje normálně.