Právě je 21. 11. 2024, 17:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Chlazení
PříspěvekNapsal: 21. 07. 2009, 19:45 

Králík píše:
Ne nepomohlo, nedávno mi to zas naštvalo, tak jsem si vzal starou měrku asi 0.30mm a asi 2 hodiny jsem rovnal ty tenoučký žebírka na chladiči a pak jsem ho celej vyfoukal vzduchem od bordelu... no a pořád to samí. Někdy, až budu mít DT torchu čistý, tak ten termostat vyndam a zkusim to bez něj.

Jj tak pak dej vedet.

PříspěvekNapsal: 03. 08. 2009, 11:34 

Podle me by pomohlo tam nejak pridelat vetracek z pocitace nejakej prepinac a bylo by sam to budu montovat jelikoz se mi to taky prehriva

PříspěvekNapsal: 03. 08. 2009, 12:01 

Tomasahoj: to už mam ale chce to, aby byl přes celou šířku chladiče a pak to schladí během chvilky... mam to napíchlý z baterky a vypínač na řidítkách u přepínačů světel... dřív jsem to měl vyvedený z parkovačky(zapnutá parkovačka-spuštěnej větrák), ale nesvědčilo mu to střídavý napětí... k tomu vyndání termostatu jsem se zatím nedostal, hold budete muset počkat, až DT pořádně zase*u a budu mít důvod to umejt a pak rozebrat :lol:

PříspěvekNapsal: 03. 08. 2009, 13:23 

Králík píše:
Tomasahoj: to už mam ale chce to, aby byl přes celou šířku chladiče a pak to schladí během chvilky... mam to napíchlý z baterky a vypínač na řidítkách u přepínačů světel... dřív jsem to měl vyvedený z parkovačky(zapnutá parkovačka-spuštěnej větrák), ale nesvědčilo mu to střídavý napětí... k tomu vyndání termostatu jsem se zatím nedostal, hold budete muset počkat, až DT pořádně zase*u a budu mít důvod to umejt a pak rozebrat :lol:

Heleď, a máš ten větráček ze zadu nebo ze předu? asi ze předu viď? Bych si tam dal tři z počítače.. mam vypojenej klakson a světlo mi funguje jen jedno, takže by to šlo.. elektriku bych ukrmil :) sice mi to chladí parádně.. ale měl bych machroviknu.. že bych přijel, chcípnul to, a větráky by mi ještě chvíli mohli foukat.. to by se mi mooc líbilo!! to je nápad kucí :)

PříspěvekNapsal: 03. 08. 2009, 20:36 

Myslim ze 12 vetrak by to mel brat. Mas ho ze predu nebo ze zadu do predu ho asi tezko das ne? dobrej by byl vetrak z cinsky ctyrkolky tam je peknej myslim dokonce 12. A vite co by bylo jeste cool kdyby byl svitici treba modre ty mam v kompu.

PříspěvekNapsal: 03. 08. 2009, 21:58 

nekde sem videl ze se prodavaj primo spesl na motku skuste pohledat ;)

PříspěvekNapsal: 04. 08. 2009, 07:08 

tomasahoj píše:
Myslim ze 12 vetrak by to mel brat. Mas ho ze predu nebo ze zadu do predu ho asi tezko das ne? dobrej by byl vetrak z cinsky ctyrkolky tam je peknej myslim dokonce 12. A vite co by bylo jeste cool kdyby byl svitici treba modre ty mam v kompu.

Jo svítící větrák a v kufru repráky na MP3..to je cool jak cyp :?

PříspěvekNapsal: 04. 08. 2009, 08:47 

maras píše:
tomasahoj píše:

Jo svítící větrák a v kufru repráky na MP3..to je cool jak cyp :?

Koukám,že tě poránu chytnul "nerv".Ani se Ti nedivím.Jinak k větráku.Bacha kluci,pro některý "větráky" to je zadu k nepřežití.Strašně se přehřívají a stydí se pořádně fungovat.Jinak na světě jezdí desetitisíce, možná statisice DT bez větráku,takže problém bude někde jinde.Co takhle třeba lopatky vodní pumpy po kavitaci v háji,co takhle zanesený chladič vodním kamenem,co takhle pružina na zátce chladiče mimo toleranční pole,co takhle snímač tepoty na hlavě v důchodu,co takhle ten "palubní teploměr" zčásti nefunkční,co takhle přechodové odpory čidlo - měřák? Prosím vás buďte někdo takovej frajer a napište sem co to znamená to "červený" pole;já mám za chalupou třeba zelený. Kolik je to °C,opakuji kolik °C? Pak se můžem pobavit co s tím,ale v žádném případě to svítit modře nebude.Jinak cool by bylo vyhodit nádrž na olej a dát tam dva chladiče.Proč troškařit.

PříspěvekNapsal: 04. 08. 2009, 09:15 

No ty asi jezdis jen po silnici vid? Protoze kdyby si jezdil po trati tak by si vedel jak se DT hreje. Jeste kdyz sou ty vedra.

PříspěvekNapsal: 04. 08. 2009, 10:21 

tomasahoj píše:
No ty asi jezdis jen po silnici vid? Protoze kdyby si jezdil po trati tak by si vedel jak se DT hreje. Jeste kdyz sou ty vedra.

Nevím jak vám, ale mě se dt na traťi ani v lese na jedničku nehřeje... chtěl sme větráček jen tak ze srandy jako machrovinku.. ale seru na něj.. :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]