Mam ten isty problem za studena nechyta, musim ju naklonit na lavu stranu potom sa ozve tak na 5 kop aj pridat sa jej trochu da ale i tak po cca 3-5 sekundach zhasne. chvilku pockam znova nahnem nakopnem, uz ide trosku dlhsie cca 10s a zhasne potom zas pauzicka tak 0.5 az 1 minutu. nahnem nakopnem pridam drzim ju od 3-4tisic otacok aby nezdochla (stale nahnuta) ked ju narovnam zdochne potom zas skusim ked narovnam a nezdochne sadnem na to a ani neuberem len tam svacnem rychlost a idem nech sa to zohreje. ked je zohriata chyta na 1-2 kop
1. teoria. kohut paliva: ked otvorim benzin tak mi plavakova komora natece tak asi za 3-5 sekund tak tym to asi nebude. kupil som novy kohut orig. nic sa nezmenilo.
2.teoria sviecky. nepomohlo ale o dva tyzdne maju dojst brisk LR12C tak uvidim, pred tyzdnom mi prisli NGK nove z Japan nie tie francuzke smejdy. skusim obe.
3. tesnenia hlavy a valca - tesnenie komp. motora mam doma do dvoch tyzdnov viem vysledok dufam.
4. klapky- nahradne mam doma ocistene, neposkodene, doliehaju dobre- skusim ak nepomoze vymena tesneni.
5. karburator-mam doma nove trisky volnobeznu 25 aj hl. 210 (skusim odporucane nadstavenie bohatosti zmesi)
6.vyfuk- skusim prehodit z bratovej DT
7. Privera je nadstavena spravne.
8. Piest meneny minuly rok na jar najazdene cca 2-3k kilometrov
AK TOTO NEPOMOZE TAK MA ASI OD NERVOV VYZUJE Z TOPANOK ked budem kopat do mojej motorecky

do 3-4 tyzdnou budem vediet vysledok

Moj typ tesnenia valca a hlavy. pripadne tie membrany.