Právě je 19. 07. 2025, 22:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nechce chytnout
PříspěvekNapsal: 17. 02. 2010, 15:01 

Bobo píše:
maras: A vypínáš kohout paliva? Já pro to nemám jiné vysvětlení, než to vyschnutí, protože když jedu třeba po jednom dni (což znamená, že už je vážně studená :) ), tak kopnu taky 2x je vrčí.

Vypínám, nechci mít pod motorkou kaluž benzinu :-)

PříspěvekNapsal: 17. 02. 2010, 15:06 

pepa píše:
Smrt v Tvým věku?To snad ne? Jinak jak koukám GG pěkná svině.

On by chytal normálně, kdyby byla dobře seštelovaná směs, což není, a navíc v momentálních podmínkách to nemá cenu, protože na jaře bych mohl ladit znova :)

PříspěvekNapsal: 23. 05. 2010, 06:21 

mam sice KTM LC2 ale motor mame stejny jen nemam paku ale pouze starter.studeny to toci docela dlouho asi tak 5 vtein pak to zakucka a chytne.ale kdyz se s tim jezdi,tak to pak nastartovat vicemene uz nejde,jak kdy.ale kdyz dam kvalt a drcnu do toho chytne hned.

vcera sem sundal valec,nevypada nejhur,tak nevim zda mu vybrus pomuze a nebo cim to muze byt...

G3 VR6
Galloper

PříspěvekNapsal: 23. 04. 2013, 19:52 

Cawte chlapi mam poobny problem no mne nenastartuje za studena nikdy to znamena že aj po dni mi nechce nastarrtovat ako nakoniec nastartuje ked strieknem pod sviečku benzin ... ale aj tak musim velmi pridavat aby isal a nakoniec ked sa zohreje tak na prvy kop ..

PříspěvekNapsal: 25. 04. 2013, 11:12 

Vyčisti karburátor,prověř funkci sytiče, zkoukni membrány. ( práce na hoďku (jednou rukou v ...)).
Pokud to nepomůže, tak vyměň gufera kliky. ( práce na 2 hoďky).

PříspěvekNapsal: 25. 04. 2013, 17:01 

Myslíš že by to mohli byt ti klapky ? ... ako sa možu prejavovat ked su zle ? a inak ešte že mam uplne slabu baterku čo nedrži kapacitu moc je v tom problme tiež ? ... a ešte jedna vec ked som nalial do prevodovky olej tak ako keby neže stratila vykon ale ako keby smykala spojka lebo dovtedy som nanej chodil možno 60km bez oleja iba trochu ho tam bolo asi deco tak nwm či som nestuuchal spojku ... a neviete čo može robit to že ked idem napr na 55 a vždy pridavam tak prve cukne a tak zaberie ako keby ju zadusi na malu chvilku ale hned zaberie .. a často sa mi stava že ked idem tak zrazu ju dusi ale tak že ide al ema rňčudny chod taky ako TTTTT taky zvlaštny a ked vypnem motor zapnem ide normalne zase a občas striela z vyfuku čo bude asi zmesou ...

PříspěvekNapsal: 29. 04. 2013, 07:59 

Ano může to být směsí a díky ní zkratování svíčky. Zkoukni prvně ty věci viz výše a pak uvidíš.

PříspěvekNapsal: 29. 04. 2013, 08:24 

Mam ten isty problem za studena nechyta, musim ju naklonit na lavu stranu potom sa ozve tak na 5 kop aj pridat sa jej trochu da ale i tak po cca 3-5 sekundach zhasne. chvilku pockam znova nahnem nakopnem, uz ide trosku dlhsie cca 10s a zhasne potom zas pauzicka tak 0.5 az 1 minutu. nahnem nakopnem pridam drzim ju od 3-4tisic otacok aby nezdochla (stale nahnuta) ked ju narovnam zdochne potom zas skusim ked narovnam a nezdochne sadnem na to a ani neuberem len tam svacnem rychlost a idem nech sa to zohreje. ked je zohriata chyta na 1-2 kop
1. teoria. kohut paliva: ked otvorim benzin tak mi plavakova komora natece tak asi za 3-5 sekund tak tym to asi nebude. kupil som novy kohut orig. nic sa nezmenilo.
2.teoria sviecky. nepomohlo ale o dva tyzdne maju dojst brisk LR12C tak uvidim, pred tyzdnom mi prisli NGK nove z Japan nie tie francuzke smejdy. skusim obe.
3. tesnenia hlavy a valca - tesnenie komp. motora mam doma do dvoch tyzdnov viem vysledok dufam.
4. klapky- nahradne mam doma ocistene, neposkodene, doliehaju dobre- skusim ak nepomoze vymena tesneni.
5. karburator-mam doma nove trisky volnobeznu 25 aj hl. 210 (skusim odporucane nadstavenie bohatosti zmesi)
6.vyfuk- skusim prehodit z bratovej DT
7. Privera je nadstavena spravne.
8. Piest meneny minuly rok na jar najazdene cca 2-3k kilometrov
AK TOTO NEPOMOZE TAK MA ASI OD NERVOV VYZUJE Z TOPANOK ked budem kopat do mojej motorecky :D
do 3-4 tyzdnou budem vediet vysledok :)
Moj typ tesnenia valca a hlavy. pripadne tie membrany.

PříspěvekNapsal: 29. 04. 2013, 14:30 

Ok tak sa mi ozvi hned ako to urobiš lebo ja som svoju odviezol do jedneho majstra a hovori že to je najskor zlym karburatorom že za zimna netesni dobr enečo a že si to potahuje vzduch z každej stzrany a podobne takže sa pozrie na karburator no ak to vyriešiši skus mi napisat dik ...

PříspěvekNapsal: 19. 05. 2013, 19:23 

Nazdar tak tu je jedna z moznosti preco mi to nechcelo ist. svietilo sa mi okolo kruzkov ked som ich dal do valca a piest mal vo valci velku volu ( slaba kompresia) koli tomu to pravdepodobne nasavalo malo zmesi a za studena to nechcelo naskocit ked som ju nahol tak ju ciastocne preplavilo dostalo sa tam viac benzinu a motorka mohla par sekund bezat ... este to nemam poskladane cakam na vybrus a piest. potom sa ozvem.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]