MarekEVOIX mne nieco podobne robilo DT bud som mal volnoveh 4-5 tisic otacok a ked som volnobezvy srobik uplne povolil tak tu klesalo az to zdochlo vymenil som gufero na klukovke ( ak sa to da nazvat guferom bolo uplne na cucky) a volnobeh klesol na 3000 potom som sa povozil porrutil srobikom bohatosti zmesi moc nepomohlo vozil som sa dalej a potom som zastavil a volnobeh 2k a klesol na 1500 divam sa dobre je najazdil som cca 100-150 km po terene a cez vykend som zabudol pustit benzin tak ked dochadzal zvysila si otacky citil som ze ide na kkt tak som zastavil a divam sa zavrety benzin tak som ju hned vypol pustil benzin pockal nastartoval a ono to nepomohlo.. volnobeh 5000 a neklesal divam sa do pice asi ma jebne isiel som domov nalial plnu a tiez to moc nepomohlo tak sa isiel odviest divam sa ma velky volnobeh... asi chudobna zmes tak som dal za 6 plny plyn a brzdil som nechal som ju trapit na cca 3 - 3500 otackach zastavil som hned som vyradil a volnoveh normalne 1500 a po chvilke zacal stupat a zase na 3 tisic tak co s tim kurnaa je??? srobik bohatosti zmesi som uplne zatiahol teraz isla na 1600 otacok ale co s tim je cez vykend to idem nadstavit na standard 210 hl triska, treti ( stredny zarez na ihle) a 1,5 otacky povolit bohatost a som zvedavy karbutaror som zhodil a nahodil tak 10-15x ked bolo to gufero dodrbane a nevedel som co tomu je varil som ho hodinu v octe a nic nepomohlo...no a jedna vec ked je studena uplne startujem ju zapnem sytic kopnem raz kopnem druhy nastartuje a po 2-3 sekundach zdochne ked ju nahnem ale riadne na lavu stranu tak nezdochne... necham ju klepat tak minutu a potom ju rozbehnem uz jedine na roztlacenie ä musim ju dostat do otacko a pridat plyn a potom ist chvilku na vysich otackach aby neskapala uz mi je do placu pomozte
moze neico taketo robit nespravna hladina? lebo neviem aka je cez vikend sa k tomu musim dostat ale tak vela prace a tak malo casu :-/