Právě je 21. 11. 2024, 19:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nízké otáčky
PříspěvekNapsal: 24. 03. 2012, 18:01 

Čau. Dnes jsem byl projet TZR, celou cestu bez problému, vzal jsem plnou nádrž na Agipu, poté v nízkých otáčkách chcípá.. Například když dojíždím do křižovatky, podřazuju s meziplynama, tak je slyšet, že po vymáčknutí spojky má snahu chcípnou..otáčky klesají cca do 4000ot/min pomalu, pak prudce klesnou a motorka chcípne. Svíčka, baterka a palivový filtr je nový. Co by to mohlo být? Díky za odpovědí.

Předmět příspěvku: Re: Nízké otáčky
PříspěvekNapsal: 24. 03. 2012, 21:31 
Administrátor webu

Špatný benzín v Agipu? :lol:

PříspěvekNapsal: 24. 03. 2012, 21:58 

Taky mě to napadlo..ale moc se mi tomu nechce věřit.. :)

PříspěvekNapsal: 05. 04. 2012, 12:38 

mam ten isty problem ale na TDR 125 len ide o to že benzin je v poriadku a vobec nemožem nastaviť volnobeh ... karburator je vyčisteny novy filter aj sviečka a od 4000 to ide dole až pokial neskape a otažky na volnobeh vobec nenastavim

PříspěvekNapsal: 31. 08. 2012, 16:02 

MarekEVOIX mne nieco podobne robilo DT bud som mal volnoveh 4-5 tisic otacok a ked som volnobezvy srobik uplne povolil tak tu klesalo az to zdochlo vymenil som gufero na klukovke ( ak sa to da nazvat guferom bolo uplne na cucky) a volnobeh klesol na 3000 potom som sa povozil porrutil srobikom bohatosti zmesi moc nepomohlo vozil som sa dalej a potom som zastavil a volnobeh 2k a klesol na 1500 divam sa dobre je najazdil som cca 100-150 km po terene a cez vykend som zabudol pustit benzin tak ked dochadzal zvysila si otacky citil som ze ide na kkt tak som zastavil a divam sa zavrety benzin tak som ju hned vypol pustil benzin pockal nastartoval a ono to nepomohlo.. volnobeh 5000 a neklesal divam sa do pice asi ma jebne isiel som domov nalial plnu a tiez to moc nepomohlo tak sa isiel odviest divam sa ma velky volnobeh... asi chudobna zmes tak som dal za 6 plny plyn a brzdil som nechal som ju trapit na cca 3 - 3500 otackach zastavil som hned som vyradil a volnoveh normalne 1500 a po chvilke zacal stupat a zase na 3 tisic tak co s tim kurnaa je??? srobik bohatosti zmesi som uplne zatiahol teraz isla na 1600 otacok ale co s tim je cez vykend to idem nadstavit na standard 210 hl triska, treti ( stredny zarez na ihle) a 1,5 otacky povolit bohatost a som zvedavy karbutaror som zhodil a nahodil tak 10-15x ked bolo to gufero dodrbane a nevedel som co tomu je varil som ho hodinu v octe a nic nepomohlo...no a jedna vec ked je studena uplne startujem ju zapnem sytic kopnem raz kopnem druhy nastartuje a po 2-3 sekundach zdochne ked ju nahnem ale riadne na lavu stranu tak nezdochne... necham ju klepat tak minutu a potom ju rozbehnem uz jedine na roztlacenie ä musim ju dostat do otacko a pridat plyn a potom ist chvilku na vysich otackach aby neskapala uz mi je do placu pomozte :( :( :( moze neico taketo robit nespravna hladina? lebo neviem aka je cez vikend sa k tomu musim dostat ale tak vela prace a tak malo casu :-/

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]