Právě je 21. 11. 2024, 19:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: vaznejsi problemy
PříspěvekNapsal: 08. 09. 2012, 00:18 

zdravim,mam (myslim) ponekud vaznejsi problemy se svym DTckem......jedu jedu...a najednou mi proste prestane zabirat plyn (vetsinou ve vyssich otackach)...chvilicku pockam,zase za nej zatahnu,motorka si odplyvne a jede......za dalsi,dost casto se mi stava ze na 6,5k otackach se plyn jakoby sekne a motorka zacne vydavat zvuky..... trn dn dn dn dn dn.....jako kdyby se plyn nechtel chytit....pockam az otacky spadnou pod 6,5...zase zatahnu....a jede to....napadlo me ze by mohly byt ucpane trysky v karburatoru ale nevim...dost me to steve,je to otravne..... ale co je horsi,pribyly dalsi problemy....>>dnes ve meste se mi stalo ze jsem mel nejakych 6k otacek,chtel sem zpomalit tak sem prestal tahat za plyn,ale otacky se sekly a nechtely klesnout....to se mi parkrat stalo i u prechodu pro chodce apod. takze mi to prijde i celkem nebezpecne....>dalsi problem>kdyz jedu a tahnu za plkyn,z oblasti mezi riditky a zacatkem nadrze slysim nevyrazny zvuk...neco jako syceni....jako kdyz na kole pichnete xD opet dost neprijemne,nevim odkud to je a co to znamena......za dalsi>vubec nechapu jak,ale hnuly se mi riditka...kdyz chci jet rovne,musim mit riditkaztocena mirne do leva....myslim ze kazdy z vas si dokaze predstavit jak je to na obtiz....a za chvilku z toho zacnou dost neprijemne bolet ruce. neumim to bohuzel sestelovat tak bych taky prosil o radu xD. ne jeste neni konec....tento problem se mi zda asi nejvaznejsi>obcas (nedokazu rict kdy ano a kdy ne) pri jizde at uz na volnobeh nebo kdyz tahnu za plyn,slysim zezdola jakoby z motoru opakujici se zvuk,jakoby se v motoru neco sikmo tocilo....nevim jak to popsat...."vzum.....vzum....vzum....vzum....." vim,je to smesne ale jinak to popsat nedokazu :D. omlouvam se za tak dlouhy prispevek,ale nechci to podcenovat :-) diky predem za snahu

Předmět příspěvku: Re: vaznejsi problemy
PříspěvekNapsal: 08. 09. 2012, 11:08 
Administrátor webu

Vypadá to, že ti to někde netěsní, například pod hlavou, zkontroluj, jestli ti neubývá chladící kapalina, pokud ano, bude to ono.
Jinak srovnání řídítek - povolíš brýle, srovnáš, utáhneš.

Předmět příspěvku: Re: vaznejsi problemy
PříspěvekNapsal: 08. 09. 2012, 22:31 

urcite na to kouknu....jinak dnes u me byl mechanimk za slovo vzaty,vymenili jsme svicku,tim jsme vyresily to jak blbnul plyn.....riditka mi nejak srovnal ale pry se stejne hned zase zkrivy jestli s tim budu radit na poli......a k tem zvukum mi rekl to,ze u 2T motorek,kor jeste otevrenych enduro.....se vubec nevyplati tohle resit dokud to jede,ze pry to bude proste PORAD neco delat :-)

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]