Právě je 21. 11. 2024, 19:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přívěrový nůž
PříspěvekNapsal: 26. 10. 2012, 16:33 

Zdravím, mám jeden dotaz k mojemu TDRku, možná i více.
V létě jsem čistil přívěru, a jak je mezi těma dvěma noži, závit na spojení v jeden celek. Tak ho mám asi strhlý, protože mi to nedrží. Je to vlastně jenom upevněné z obou stran, tím, že je tam jsou na stranách ty krytky. Tzn. že je mezi těma nožema nějaká vůle (mezera) cca. 1-2 mm. Má to nějaký vliv na funkčnost ?. od 7mi tisíc se otáčky strašně pomalu zvedají. Na jedničku, dvojku to škube.
Mám restrikci v kolenu (na tu se chystám přes zimu).
Spotřeba 6-7 litrů.
Směs je strašně bohatá, svíčka je černá. Jak jsem to zkoušel ochudit jehlou. Tak jsem vyzkoušel tři zářezy a na každém se mi to po prudkém zatáhnutím za heft dusí. Tak jsem to radši zatím nechal, až tam jde víc benzínu.
Maximálka 105 km / 8300 otáček.
Na volnoběh to vytáhnu klidně i na 11 tisíc. Ale to až teď, když jsem otočil lanka k servo motorku. Předtím jsem na volnoběh dal cca 8tisíc a při jízdě jsem se nedostal přes 8000.
Dík za rady, fórum pro TDRkaře už nějak vyhaslo. :)

Předmět příspěvku: Re: Přívěrový nůž
PříspěvekNapsal: 26. 02. 2013, 00:04 

Ahoj, ja mam dt 125 r a točím to uplne v poho 12 000 . a klidně by to šlo i víc ale omezovač me nepustí.( plně otevříte)
Kamos ma taky dt 125 r a taky mu to nejde pres těch 10 000 . on to nemam otevříte tak jestly to není tým .

Předmět příspěvku: Re: Přívěrový nůž
PříspěvekNapsal: 10. 04. 2013, 12:44 

Odpoj lanka,nastav přívěru na plně otevřeno(pohledem skrz kanál),zajisti šroubkem a projeď to. S plně otevřenou přívěrou to jede úplně normálně,jen od spoda je to malilinko línější. Pokud to bude dělat dál,tak to přívěrou není.
Měl jsem tu tdr,kde přívěra nebyla vůbec,byly tam jen víčka a jela skvěle.

Myslím,že máš problém jinde.

Pokud ,ale nejsi schopný opravit stržený závit v přívěře,tak si myslím že to neopravíš. Na opravu závitů existuje tolik možností,že je nemá cenu ani vypisovat.

Takhle povolená přívěra tohle způsobovat nebude. Spíš se boj,že se přívěra a její uložení vyběhá, pak se vykloní do válce, zničí píst včetně válce.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]