Zdar chlapi, Dotahl jsem domu DT 125 MX r.v. 1979 - karburator mikuni, zapalovani bezkontakt indukcni snimac a cdi. Nehazela jiskru, to jsem vyresil. Jiskru hazi. Vycistil jsem karburator- byl zahnojenej fest. Pln ocekavani jsem naslapoval a naslapovak a nic. Ale vubec nic. Vyndal svicku, mokra. Zkousel jsem ji paalit zapalovacen a nic. Ale nevim jestli by to melo jit. Vsechno mozne co me napadlo jsem prosel, vyzkousel nekolik svicek ale nic. Najizdel jsem, nic. Ani rana do vyfuku. Pak jsem to odvezl ke kamaradovi a ten si vsiml ze pod zapalkem profukuje guefo tak jsem ho vymenil a stale nic. Prijde mi ze kompresi to ma, sice ne nejak slavnou ale ma, na pist i valec jsem koukal se sundanou hlavou a na pohmat je valec hladky, pist neni poskozen podle meho laickeho nazoru. Procetl jsem nekolik for a cetl jsem ze to bez sitice take nemusi chytit ale svicka byla mokra a zkousel jsem ji i podlejt, malo i hodne, napadlo me ze to muze davat malou jiskru ale to nevim jak bych resil. Od odpor snimace jsem meril, odpor civky zapalovani taky, meril jsem odpor indcky jak primaru tak sekundaru. Dokonce jsem se pokousel nekam do el vedeni zaradit kondenzator z fiktla ale jiskra stejna porad. Podle me dostatecna. Uuz zacinam byt docela zoufaly. Jeidny napad na ktery myslim je pofoukle kartery v klikove skrini ale to by podle me bylo dost poznat ne? Prosim o radu, snad budete moudrejsi.
|