Kluci měl sem takovej problem a absolutně nevim čim to mohlo být ....Jel sem na brigádu a u nás ve vesnici sem zastavil že skočim pro něco do krámu tak sem zastavil motorku chcíp a šel ..Vrátil se zpátky natočil a jel (a už predtim mi přislo jako když motorka vynechává prostě sem jel a najednou to cuklo atd ..) No a popojel sem kousek a motorka chcípla .Myslel sem si že došel benzin al nn ..Nechytla .. A DRUHÝ PŘÍBĚH :::

Vyndal sem motorku z dílny natočil ohřál a jel ..Za mnou jel ještě kámoš na pitbiku ..Ve vedlejší vesnici motorka sama od sebe chcípla prostě přestala ject ....Nechytla ani na roztlačení

...Tak sem vyndal svíčku ..Přišla mi dost mokrá ...Dal sem jinou svíčku .. motorku sem nechal vychladnout a zase chytla a bez problémů až do teď ..

Nevíte čim to mohlo být ? Takhle přesně to bylo i poprví .

A PAK UŽ SE MI TO VŮBEC NIKDY NESTALO ..PROTĚ NÁKÁ ZÁHADA ..
A třeba když je motorka ohřátá přídu k ní a už je studená a chci jí natočit bez sitiče tak třeba na první máčknutí na startér nnechytne tak dám sitič a je to OK ..Ale kdybych skoušel bez sitiče startovat víckrát za sebou 2x,3x ..Tak pak už nechytne ani ze sitičem

Může bejt karbec nák blbe poladenej ?