Právě je 11. 05. 2025, 11:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bouchání
PříspěvekNapsal: 06. 07. 2012, 19:43 

Ahoj .. chtěl bych se zeptat NA divný bouchání u mýho Dt

Stalo se mi to poprvé.. Jel jsem v terénu docela dlouho v nízkých otáčkách a když jsem potřeboval v kopci přidat tak motorka neměla výkon a začlo bouchat v motoru .. Tak jsem vypnul motor a chvíli jí nechal .. Potom jsem jí nastartoval a opatrně dojel domů .. Cestou parkrát v motoru bouchlo ale potom se to zlepšilo .. Doma jsem se podíval na co jsem moh, ale na nic jsem nepřišel ... Tak jsem jí jel projet a motorka zase v pořádku .. šla krásně točit .. žádný divný zvuky .. jako by se nic nestalo ..
¨
Tak bych se vás chtěl zeptat čím to mohlo být ? Jestli jste se s tím někdy nesetkali .. byl bych moc rád za nějákou radu Díky :shock:

Předmět příspěvku: Re: Bouchání
PříspěvekNapsal: 06. 03. 2014, 16:40 

Mam podezreni ze toto dela privera a to se vetsinou stava tak ze kdyz uz je 3,4 vybrus valce a pist je cimdal vic bliz k privere tak se muze stat to ze pist si skrtne o priveru,kdyz je motor ve vysokych otackach a privera se priotvira,myslim si ze mam stejny problem.... taky me v tom tak tukne kdyz prudce zvysim otacky motoru.Reseni ? zbrousit priveru,popravde uvidis sam kdyz to rozeberes jestli je privera odrena od pistu ale treba se to ti to stalo uplne z jineho duvodu :) jen pisu co si myslim a kam bych se podival... ;)

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]