Právě je 05. 11. 2025, 12:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: vsade samy spaleny olej (bohata zmes ) ?
PříspěvekNapsal: 24. 05. 2010, 08:20 

zdra chlapci, dnes som rozobral priveru ze vyciostim dam vsetko dole vyberem ju bola no dost zakorbonovana nato ze ma po posledniom citeni zasebou nejakch 250 km ... no ale nevadi ale vadi mi ze vsade mam samy prepaleny olej vsetko cierne lepkave, sviecka cierna, neviem cim to je ci bohatost ale nic som s tym nerobil nikdy a este naposledy bola sviecka pekna vypelena do oranzova, tak neviem co sa stalo olej pouzivam REPSOL 2T Sintetico, nic sa nestelovalo ani nic.. neviem co mam robit ale vsade okolo motora ten spaleny olej lebo roztrhol az tesnenie na privere tak zacal tam tiect okolo , fakt ma to stve inak motorka ide paradne, tah saleny 110/120 km/h nema problem , jazdena len po cestach , na znackach takze neviem co sa mohlo stat...

Předmět příspěvku: Re: vsade samy spaleny olej (bohata zmes ) ?
PříspěvekNapsal: 24. 05. 2010, 13:34 

To iste som riesil aj ja.U mna bolo vadne gufero na kluke,takze pozri ci nemizne olej z prevodovky. ;)

PříspěvekNapsal: 25. 05. 2010, 20:21 

no tak dnes som kontoroloval olej v prevodovke, je ho tam presne ako ma byt 750 cm , motorka vykon nestratila, dnes som to pretesnil a uvidim ci bude dakde tlacit alebo co ... ked ne ta dobre.. kus mi vadi ta sviecka ze je cierna a mokra ale tak ked dava iskru stale v pohode tak neviem no... moze to byt az take brutalne ze zmenou oleja ? z SHELL Advance 2T full syntetic na Repsol 2T sintetico polosyntetiku ??? .. lebo neviem si to nijak inak vysvetlit.. na motorke sa nic nerobili uz 2 roky mininalne co ju mam ja ... som do motora ani nesahol ... tak neviem no .. co to je zac ...wtf... nema dakto na predaj tu bocnu kratku pravu na priveru ??? kupim sa dobry penaz..moje je odlomena na tom usku na srrubku .. ale to tesnenie ju drzi ze tam drzi..

PříspěvekNapsal: 26. 05. 2010, 14:09 

ten repsol je jeden z nejhorších olejů, když už tak kup motul 510.

PříspěvekNapsal: 26. 05. 2010, 15:29 

takze myslis ze to robi ten olej ? vsetok v motore? ako najhorsi v tom zmysle ze slabo maze aleboze zanasa velmi ? .. ja neviem .. to len kamarat siel do anglicka motorku predal a zvysili sa mi 2litre toho oleja tak mi ich tak dal ... nevedel som ze to daco moze dokakat... :? :?

PříspěvekNapsal: 26. 05. 2010, 16:50 
Sponzor webu

semacik píše:
nema dakto na predaj tu bocnu kratku pravu na priveru ??? kupim sa dobry penaz..moje je odlomena na tom usku na srrubku ..

To nejde svařit, nebo nechat někde udělat? Koukám, že v Yamaze za tohle víčko chtějí skoro 900,-Kč, to je docela rána :o

PříspěvekNapsal: 26. 05. 2010, 21:30 

semacik píše:
takze myslis ze to robi ten olej ? vsetok v motore? ako najhorsi v tom zmysle ze slabo maze aleboze zanasa velmi ? .. ja neviem .. to len kamarat siel do anglicka motorku predal a zvysili sa mi 2litre toho oleja tak mi ich tak dal ... nevedel som ze to daco moze dokakat... :? :?

Zkus začít tou výměnou toho oleje, ale podle mě těch okolností co ti to ovlivňují je více.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]