Ahoj před 3 dny jsem koupil DT vypadala ok, druhý den jsem se šel projet, všiml jsem si, že strašně moc kouří a taky hodně fluše olej z výfuku. Přitom směs byla optimální a svíčka krásně vypálená, nějak mě to nesedělo no ale vyjel jsem. Celou dobu modře kouřila a najednou po 2 km cesty chcipla a zadni kolo se okamžitě kouslo, řek jsem si, že je asi konec a zadřel jsem, ale zkusil jsem ji a normálně chytla. No tak jsem pokračoval v cestě, po ujetí půl kilometru opět chcipla a kouslo se kolo, a to samé po dalších 100 metrech, domů jsem to už dotlačil. Celý zadek motorky kompletně poblitej olejem koncovka výfuku ůplně plná a celej podblatník i kolo namočený v oleji. Druhý den jsem to rozebral a píst celý sedřený a rýhy ve válci. Jedno mi nedává smysl kouřila jak prase a furt flusala olej tak přece mazat musela (spíš až moc). A za druhý kdyby tolik míchala, nebo žrala olej z převodovky, tak by přece byla svíčka celá černá a ne krásně vypálená. Generálka je samozřejmost, ale zajímaly by mě vaše názory, co to mohlo být. Díky za každé vyjádření
|