Právě je 05. 11. 2025, 13:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Po dopadu nejede...
PříspěvekNapsal: 08. 08. 2011, 19:11 

Zdravím.
Mám dost závažný problém :oops: Byl jsem se trochu adrenalinově projet na zadním kole, ale malonko jsem to nevychytal. Zvedl jsem to přetočil jsem to až uplně do svíčky a ještě dál, až sem musel dát nohy na zem a běžet za motorkou..pak jsem s motorkou normálně prudce dopadl na zem, takže nespadla na bok, ale chcípla, protože tam byla jednička a málo otáček.
A teď k problému:
Od té doby mi motorka nejede tak jak má. Do 7.tis otáček jakž takž jede, ale jak se dostávám k sedmi tisícum, tak najednou začne škytat, dusit se a hltit se. Nevím jak bych to pořádně popsal, tak přikládám amatérské video. Za kvalitu se omlouvam, neni toho moc slyšet, bylo to točené na rychlo.. http://www.youtube.com/watch?v=x77OIG3Mtaw .. ke konci kdyz držím mobil v ruce je to dobře slyšet i vidět otáčky.

Kontroloval jsem přívěru, zdá se být v pořádku, i po zapnutí klíčku se hýbe jako normálně.
Zkoušel jsem odpojovat Ignitech, a motorka s ním i bez něj jede uplně stejně, je možné že je špatný ten ignitech a je tam jakoby zase omezovač? Třeba jak motorka rychle a tvrdě dopadla, tak dostal šok a nefunguje, nebo něco jiného. (Ale dřív to omezovalo úplně jinak)
Kamarád tvrdí, že tam nestíhá dotýkat benzín..takže karburátor.
Teď to s těží jede těch 80-85 ale strašně škytá.

Budu moc rád za každou pomoc, nejsem teď moc při penězích a nechci ji dávat do servisu. Startuje normálně.

Předmět příspěvku: Re: Po dopadu nejede...
PříspěvekNapsal: 09. 08. 2011, 09:04 

Myslím, že bych nejprve vyměnil svíčku, jestli není zalitá a vypral filtr. A potom bych zavřel kohoutek nádrže a vypustil plovákovou komoru šroubkem na spodku karburátoru. Vede tam hadička. Pak napiš a hlavně kup tu svíčku, to bude podle mě celý problém.

PříspěvekNapsal: 09. 08. 2011, 12:14 

Měl sem "zhnilou" fajfku a takhle se to neprojevovalo... Todle bude spíš tím přívodem paliva

PříspěvekNapsal: 09. 08. 2011, 12:49 

Tak jsem tam dal uplně novou svíčku stejnou co tam byla, vypustil jsem karburátor a koukl na filtr..byl čištěný nedavno, takze je jak nový, a nic se nezměnilo. Zkousel jsem i idpojovat ignitech a otevrtit to klasicky prestrihnutim cerneho dratku, ale zase bezezměny. A potom jsem koukal jak se hýbe přívěra, a řekl bych že se mi hýbe špatně. Poskytnu video

PříspěvekNapsal: 09. 08. 2011, 12:59 

mam ten isty problem ale robi mi to na 6000 otacok...a uz rok si stym neviem rady a skusal som uz vselico

PříspěvekNapsal: 09. 08. 2011, 13:17 

Slabá baterie
http://www.youtube.com/watch?v=AFFnXrkINo8
Slabá baterie a motor - zdá se mi jak kdyby se potom sekla a už se nehýbala a přijde mi že se sekne zavřená
http://www.youtube.com/watch?v=7AMNoq6Rl3U
Baterie na nabíječce
http://www.youtube.com/watch?v=Nb8vMpYwAzI
Baterie na nabíječce s motorem
http://www.youtube.com/watch?v=bc3AzPeImiM

Baterka mi vůbec nedrží, i s nedržící baterií mi to dřív jezdilo normálně. po chvíli jízdy se vždy dobyla a ok. Je možný že se přívěra sekne zavřená a když přidám plyn kdy se má otevřít, tak je pořád zavřená a proto to dělá to co to děla? :)

Edit : vytáčel jsem to málo..přívěra se hýbe normálně :D..

Naposledy upravil trestsyn dne 12. 08. 2011, 00:02, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: 09. 08. 2011, 13:37 

Jo..Párkrát se mi už stalo, ze se mi přivěra zasekla v plně otevřené poloze, motorka pak jela pořádně jen ve vysokých otáčkách, a v nízkých měla takový hodně prskavý zvuk a nejela. A právě teď se mi zdá jako kdyby měla ten prskavý zvuk pořád, ale trochu méně.

PříspěvekNapsal: 09. 08. 2011, 14:04 
Administrátor webu

Když je to takhle, rozhodně bych zkusil novou baterku a podle mě máš vyhráno. Mně se při slabé baterce taky stává, že to jede blbě, případně to začne jet blbě z ničeho nic - musím zastavit, chcípnout, otočit klíček a až pak se přívěra zase rozhýbe. Prostě slabá baterka dělá s přívěrou neplechu.

PříspěvekNapsal: 09. 08. 2011, 18:22 

Tak jsem vyčistil přívěru, byla zasraná jak "prase" ! :) Baterkou to podle mě není, mam ji takhle od začátku a nikdy s tím problém nebyl. Dobíjel jsem ji, tak ze byla na chvíli plně nabitá a stejně to jede pořád špatně.
Doufal jsem že by to mohlo být přívěrou, ale marně. Teď je jako nová.
Už mě napadá fakt jen problém v elektrice, protože to začne jakoby vynechávat, jakoby přestala házet jiskru. Nebydlí někdo kdo má ignitech open box v karlovarském kraji? :D

PříspěvekNapsal: 09. 08. 2011, 20:15 

já, v m.l.. Půjčím, dobij baterii.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]