StandaDT píše:
Zdravím všechny. Mám pár otázek ohledně koncového světla.. Na mém DT které jsem nedávno pořídil není obyčejné koncové světlo s dvouvláknovou žárovkou ale LED dioda. Problém je že nereaguje na sešlápnutí brzdy a svítí pořád stejnou intenzitou. Nevíte někdo prosím co s tím ? V okolí nemám nikoho kdo by mi s tímhle mohl poradit. Co se základních oprav týče si dokážu alespoň trochu vystačit ale s elektrikou si vážně rady nevím.. Napadlo mě jestli tam třeba není jen problém v nějakém propojení brzdy a toho světla protože kdyby byla vadná celá dioda tak nebude svítit vůbec ne ? Ale opravdu nevím.. Budu rád za každou radu díky moc předem

Jinak tohle forum i stránky o DT vážně bomba.. Zakladatel by zasloužil metál

komunita DTčkářů by měla držet pohromadě

Musíš jít po stopách.

U pedálu zadní brzdy je táhlo, která aktivuje čislo a od něj jistě vedou drátky, tak bych šel po nic. Normálně má DT vzadu dvouvláknovou žárovku, jak to je vymyšlené s diodou, to nevím, ale je dost možné, že předchozí majitel tam narval diodové světlo za cenu toho, že nebude rozdíl intenzity světla při brždění.
Jinak děkujeme za pochvalu, zakladatel je kubas, udržovatel a tvůrce nového webu (starý možná neznáš - skončil v červnu) jsem já.