Díky moc, ja se právě bál abych to nezadřel, ale to čidlo je stejně jen hloubkové že? takže ukazuje jen pokud je v nádobce málo oleje... Dá se nějakým způsobem ověřit jestli moto správně maže?
Moto sem koupil z druhé ruky, tak bych se rád ujistil, že všechno dobře funguje, než s tím někam dál vyjedu.
Ještě mě zajímala jedna věc.. Z karburátoru (doufam ze je to karbec, tam kam vede palivová hadička) vedou ještě 2 průhledné hadičky (na stejné straně jako je přívod paliva) jedna je zapojená kousek vedle, a tu druhou která je těsně vedle hadice s benzínem jsem našel jen tak volně danou v motoru (nikam není zasunutá), je možné že by to byl přívod vzduchu popř. vývod přetlaku nebo něco takového? Trošku jsem znejistil když jsem jeden konec vytahnul a nebyl nikam zavedeny

a posledni otazka, ohledně výbrusu atd...
Kdy by se cca měl dělat výbrus a výměna, popřípadě jak je to finančně náročné a kde by mi to mohl nějaký servis udělat... (jsem z praglu haje takze prakticky kdekoliv v praze a okoli) Chtěl bych stroj dát do kvalitního stavu aby co nejdéle vydržěl. Ma najeto cca 19tis km