Před chvilkou jsem se vrátil z garážea jsem pěkně na*ranej, asi cca 2 měsíce jsem se už nesvezl na détu a dneska jsem ho konečně skládal po novém nalakování! Nejdřív sem měl rám ve vzduchu, hodil jsem do něho motor

poté kyvku a zadní kolo,kamarádi mi to dali na zem a já nasadil předí vidlici spolu s elektrikou, která je pod maskou
Na horu jsem nandaval horní ložiskaa jedno jsem ztratil..nevěděl kde bych ho vzal tak v půl desátý sem běžel do naší společný dílny,našel jsem tam horní kuličkové ložisko z pionýra, naštěstí byly přesně velké tak jsem jednu ztracenou doplnil a dal jsem to do Yamahy, nandal jsem tam všechny, pěkně promáznul kvalitní vazelínou a šel jsem nasazovat horní brýle, aby mohl připevnit elektriku, která je pod maskou.
Ale co se nestalo...začal jsem je správným postupem utahovat( neutáhnul jsem první a pak druhej na plno, ale postupně)
Klidně utahuji a zároveň poslouchám kamaráda jak do mě něco hučí..byl jsem v tranzu že jsem našel to ložisko tak sem ho moc nevnímal..
A najednou mi praskly hodní brýle v místě viz. foto.
Moc moc Vás všechny tady na fórum prosim o to:
aby ste mi pomohli,jak bych je mohl popřípadě spravit( i když to si nemyslim,ta představa že někde lítám po lese se svařejnýma brejlema se mi moc nezdá)
nebo někde výhodně koupit protože teďka nemam skoro žádný peníze( kvůli go motoru, a komplet laku atd.)
Stačili bymě klidně i jetý..nebo nový klidně ale ty budou asi drahý

A nebo jestli někdo doma nemá náhradní, nebo nějaký détéčko na nd.
Moc Vás prosim pač jsem pěkně nasranej na tu mootorku ( i když za to nemůže) asi byla únava materjálu..
Předem děkuju za od.
Ať Vám jezdí!