zdarec, k tomu podsvícení:
ted sem to dělal, koupil sem si na aukru takovou blbost: 2 kusy diodovejch pásků 15 cm dlouhé, široké 1 cm. oba dva byly navedený do takový přepínací krabičky, na kterou když ste zmáčkli tak 1 blikali diody 2 jen svítili 3. běhaly ( jak to má na autě Knight rider

. tu krabičku sem hodil pryč a udělal to tak že mám oba pásky oddělený a jen mi to svítí. ted ale k mýmu problému: jeden pásek mám nad zadním kolem a druhej pod motorem takže svítí na zem. oba pásky jsem spojil v jeden a propojil s vypínačem kterej mám u málý nadobky na kapalinu nad kickpákou. Ještě večer to jedu projet ale najednou mi nejdou světla asi takto: nastartovaá motorka, posvícení na tom vypínači je vypnutý, takže nesvítí ale když nesvítí podsvícení tak mi nesvítí světla(dálkový tlumený, parkovačka jenom svítí) neblikají blinkdy, netroubí a dokonce mi nefunguje ta věc na vyřazení omezovače od ignitechu!! a když zapnu vypínačem podsvícen, tak všechno funguje jak má. moc se v elektrice nevyznám, tak sem podsvícení odpojil z baterky a zatím nechal být. nevíte jak to mám udělat?? kdybste někdo chtěl fotky tak není problém, ve tmě to vypadá hezky. jinak poradte