Právě je 21. 11. 2024, 12:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Výměna brzdových destiček
PříspěvekNapsal: 19. 04. 2012, 05:49 

suter píše:
Smejky píše:
suter píše:
ak si ten piestik este nestlacil tak povol ten srobik co sa s nim odvzdusnuje brzdova kvapalina... predsa potrebujes miesto nato aby si ho mohol stlacit :)

A přece brzdová kapalina se vrátí zptátky do nádobky a tam je místa dost ne? :D

to aj mna najskor napadlo... aaale tak keby sa ti kvapalina vracia do nadobky a stlacis brzdu tak ti nestlaci piestik ale kvapalina ti vybehne do nadobky nie? ... musi to tam byt asi nejak vymyslene aby ta kvalapina isla len z nadobky a nie spet :)

ja si akurad pametam ze ja ked som zatlacal ten piestik tak som to musel cele vybrat a stlacit to az vo zveraku... lebo mal som to nejake pridrete :) tak v tedy som tam ziadku vlapalinu nemal :)

No já si zase pamatuju že jsem to stačil palcem a kapaliny bylo v nádobce víc :D
tady je vidět že cesta do nádobky je otevřená jenom když je pístek uplně vytlačený (vpravo) a když ho stlačíš tak tlak jde jenom do brzdiče a otvor do nádobky je uzavřen :)
Buďto to máte nějaký zatuhlý nebo co a nebo si stojíte na brzdě :D :D

Přílohy:
img_1240.jpg
img_1240.jpg [ 1.69 MiB | Zobrazeno 2657 krát ]

Předmět příspěvku: Re: Výměna brzdových destiček
PříspěvekNapsal: 19. 04. 2012, 23:19 

myslel som si ze to nakonec bude nejak tak spravene :) ... a dakujem za pekny obrazok ktory mi to cele vysvetlil :) ... ako ja ked som mal s tym piestikom problemy tak ja som ho mal aaz moc vysunuty... lebo po zime som sa siel odviest a zadne brzdove latnicky sa mi behom brzdenia doslova vyparili :D ...a ja ze co to potom tak slabo brzdi a tak som stale stlacal brzdu a ten piestik sa vysuval stale viac a viac... tak preto som s tym mal ja problem ho potom zastrcit :) ... a doteraz som ale nepochopil(stalo sa to pred cca 2 rokmi) ako sa mi mohla vyparit cela brzdova platnicka aj s tym zeliezkom :D

to tak trosku spamu :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]