Nevěřim, ale tankování u benzínky je neúprosný. Jak řikám, čim dýl to mám, tim líp to jede a míň žere. Když sem to koupil, tak s origo Mikuňákem sem se nedostal ani při tvrdě kochací jízdě pod cca 7litrů. Teď jak sem už psal se nedostanu ani na šest. .. Už delší dobu si taky dělám srandu že to mám rozbitý.. Prostě to nežere
E: Jak šel čas, tak sem editoval spotřebu na profilu na m.cz
(jen tak pro zajímavost)
Jinak minulou zimu (09-10) sem měl problémy dostat spotřebu pod deset litrů i na silnici, tak sem počkal na jaro a nasadil Dell-orťáka (z TDRka-1991). Od tý doby to žralo aspoň normálně, 6-7litrů, ale ani v terénu už ne k deseti (dřív běžně), každopádně jak to žere teď, tak to bych si sám před několika lety prostě nevěřil
A konečně ten záznam na motorkářích
23.7.1010 - aktualizace: Spotřeba stlačena na ňějakých ca 4,5l/100km.. Tempo 70-80km/h, kvůli kamarádce na XR 125. Jízda po malých okreschách z Bene do Sedlčan.
Jízda po dálnici, na cca skoro rovných 50Km tankováno asi 2,5l, takže asi 5l/100Km, tempo po dálnici celkem ustálených (tachometrových) 120km/h kopec nekopec.
6.3.2011 - aktualizace spotřeby: Vejlet do Čihoště (střed ČR). Na 85Km tankováno zhruba 3,3l, tj asi 3,8l/100km. Rychlost místama na doraz, ale průměr tak 110km/h, a to za silného větru a za teploty zhruba 5°C .. Docela mazec spotřeba =) Samotnýmu se mi nechce věřit, ale peněženka u pumpy mluví své
11.4. Opět vejlet s kámoškou na XR125. S*ala se s tim dost, takže tempo bych vyděl na rychlejšího fichtla Za vsema i 80, ale to už sem jí ujížděl, vse s těží 50. Timdle tempem spotřeba kolem 3,5l/100km .. Zachvíli to snad přestane žrát uplně