Zdravim všechny Yamaháře;) Již 2 týdny jsem sledoval tohle forum "offline",ale ted jsem se už přihlásil takže Vám sem hnedka něco napíšu
Potom co jsem si tady přečet co tu píšete ohledně tohole výfuku jsem se rozhodl, že to budu muset taky vyzkoušet a ne si to jenom představovat a nebo se na tom koukat na youtube.com;) a tak jsem si ho objednal přez Gelnara! nejdříve jsem ho teda kontaktoval ohledně dodací doby, protože se mi opravdu moc nechtelo cekat 6 týdnů. Naštěstí ho meli skladem takze jsem ho dneska obdrzel!! nedriv jsem znejistil z toho jak byl balik lehky,ale pote co jsem ho rozbalil tak jsem opravdu koukal fakt nadhera a za ty penize jako co si budem povidat.....Samozdrejme ze jakom nadrzenej motorkar sem si zalezl do garaze a origo výfuk jsem vyměnil. Výměna proběhla behem 15minut!;) nejdrive jsem to drobek protůroval, ale rozdíl se mi nejak nedostavil krome drobného rozdílu v ozvěně jelikož DEP má drobek jiný tvar ner origo;) a pak jsem na to sedl a rozdíl jsem hnedka pocítil!! v nižších otáčkách se teda motor mírně přidusoval ,ale myslím si že to vyřeší YEIS...popřípadně poraďtě co by mohlo pomoct mám vše základ zatim. No, ale proste jako fakt super jo zapomněl jsem dodat, že jsem zakoupil pouze koncovku a to jednak z důvodu peněz páč jsem chudej student co musí ještě živit auto ,ale taky protože jsem si výfuk vykuchal od přepážek a vypálil takže by to mohlo byt zase na par mesicu o.k.
no a na závěr rada pro ty co váhaj s koupí ať celeho výfuku tak pouze koncovky ! rozhodně neváhejte a kupujte dle mého nazoru dostanete opravdu sqelou kombinaci v poměru cena/kvalita! opravdu vřele doporučuji!jo a sorry za pravopisné chyby
ve škole mi to zrvona nejde;):D