Nejprve pár dotazů:
Joraell: Ze střechy vlastního baráku? To byla jako záchranka? Kvůli tobě? Jinak na kamikazi jsem byl v Itálii, fakt mazec (hlavně tenkrát mi bylo cca 12let)...
viteka 32: A co jsi řídil, když jsi přehlédl tu stopku, motorku? Dále asi chápu, že se na tebe svalily klády, ale pokus o harakiri?

Pak "bez možnosti jištění upálení 10 t komínu " - upálení jako odstřel? A co je 10 t komínu? Asi neznám odbornou terminologii...

A teď tedy já:
- letadlo sem každopádně taky patří, ten rozjezd je nářez
- motorky celkově, většinou ten nabuzenej pocit mám pokaždý, když si navlékám motohadry...

- super zážitek byl vodní scooter v Chorvatsku, nějaký šestikilo to bylo (ale ty svině za to chtěj hrozně moc, půjčují to na 10min)
- když jsem na lyžích v nějvětší rychlosti minul v letu asi o metr nějakýho chlápka - měl jsem pod sjezdovkou vyhlídlej hrb, na kterém jsem skákal (takže rozjezd = půlka sjezdovky šusem...), a když jsem na to vjížděl, nikoho jsem si prostě nevšiml, až v letu, když jsem nemohl vůbec nic dělat. Ten chlap o tom tenkrát snad ani nevěděl, proletěl jsem za ním... ale jak já měl nas*áno...
- maturita a přijímačky na VŠ...

Určitě jsem něco vynechal, případně se doplním...