Bobo: dakujem za pochvalu , k tomu blatniku ... trapil som sa s nim skoro cely vikend ked som to robil aby to nejak sedelo ... diery su vyvrtane tam kde je to nane pripravene a itak to drzi len na 3 srubach lebo jednu som zlomil a zostalo vovnutri tzlomena , aa sedi to v tej maske, viacmenej celkom dobre ... mame fakt velmi podobne motorky.... akurat sa mi viac paci sedlo a predna maska, ta nalepka ako som mal aj ja este pred kupou a naburanim , a sedlo sa ma paci ze je ten napis YAMAHA ... neviem ako sme na tom motoricky no moja ma 17000 este original piest od nova, menim akurat olej , benzin , kvapaliny ,cistim priveru , mazem vsetko potrebne, po vymene baterky, retazoveho kitu , odskrtena krabicokou od ignitechu , privera otocena, max 130 , ladeny vyfuk , ale nmeviem aky , uz tam bol , chyba mi guma na nakopavacke, chystam sa zadne koleso prezut este viac na cestu , zmenit potah , a v zime vymena piestu , vsetkych lozisk, semeringov, lebo poslednu dobu mi zacalo vlavo dole v prevodovke pravdepodobne vydavat taky sustavy zvuk neviem ci je to nejake lozisko alebo co to moze byt, som zo slovenska ako vidite..

)