Tak no priveru som pozrel otvara sa aj zatvara pekne licuje s otvorom na vyfuk proste sme ju pekne nastavili s kamaratom čo sa do teho rozumie ...otvorili sme ju .... mam celkovo 3 problemy jeden je ten že okolo 6000 otačok čiže ked sa ma otvorit privera tak je tam ako keby obmedzovač čiže ako by sa nechcela privera otvorit no nekedy otvory a vysteli na 10000 ako nič a a nekedy iba tie 6000 ...no ked sme pozerali na priveru ako sa hybe tak ide pekne nezasekuje sa všetko vyzera v norme lanka niesu napnute ... teraz druhy problem idem idem a zrazu ma zvuk ako keby nwm ako to opisat ale nema taky plznul ychod ale taky ako tttttttt
aj vo vysokych otačkach ako ked by som na svbojej starej motorke zapol sitič , a nasledne zdochne a nastartujem hned a ide už v pohode nestava sa to vkuse ale raz za 15 min určite a treti problem je taky že nechce velmi chytat za studena ,ked ppodlejem sviečku naskoči hned no ak nie tak ju možem točit kolko chcem ...
nwm ako keby nedochadzal benzin myslite že by som mohol skusit vymenit hlavnu trysku 210 za 240 ? vdaka