Znáte to, když se něco posere tak pořádně. Chtěl sem z převodovky vypustit olej, což už sem dělal tak 3x... jenomže sem zrovna neměl po ruce momenták a jelikož má táta v dílně docela dobrej "equip" tak sem na něj zvyklej. Utáhnul sem ho trochu víc, protože minule přez něj občas káplo. Ale rupnul.. rupnul fakt hodně debilně, nepamatuju si jak přesně je dlouhej, ale na šroubu mi zůstalo tak 1cm závitu, no takže sundání víká mě nemine. Horší je, že nejspíš bude tak 2cm utopenej v tom karteru, soused má vytáčeče tak si pujčim tak 3 milimetrovej. Ale fakt se toho bojim jestli ho trefim, napadlo mě udělat si nějaký vodítko, trubičku s 3mm dirkou a tam si ten vrtáček hezky protáhnout. No sere mě to ten šroub musel bejt z hovna nebo ho někdo předemnou načal.
Otázka zní - ještě sem neměl sundaný víko, budu muset odpojit vodní pumpu? Zrovna nedávno sem měnil chladící kapalinu, budu muset vypustit? Má někdo zkušenosti s vytáčenim šroubů, nějakej typ na vyndavaní?
Budu rád za každou odpověd. Člověk by nevěřil jak jeden šroubek dokáže zk*rvit náladu.