Právě je 21. 11. 2024, 23:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Spojka nevystavuje
PříspěvekNapsal: 31. 07. 2012, 18:34 

Čau chlapi , dneska si tak jedu na svojí Derbi GPR rok 07 motor to má z DTčka .. ujedu cca 80 KM bez sebemenších problémů a najednou nejde vymáčknout spojka hned jsem mrknul po lanku ale to je v pohodě normálně tahá , ale když jedu , zmáčknu spojku , přídám tak motorka jde do otáček skoro normálně jako by spojka fungovala .. ale když spojku zmáčknu otáčky neklesnou na volnoběh prostě nevystaví .. to stejný na místě ani prd prostě nevystavuje. Nevíte čím to může být ? Mám najeto cca 14 tisíc , to už by mohli být i lamely nebo myslíte že ta kulička ? Díky za rady ;) btw 80 km zpátky bez spojky byla docela sranda :)

Předmět příspěvku: Re: Spojka nevystavuje
PříspěvekNapsal: 01. 08. 2012, 16:02 

Chtělo by to dotahnůt lanko, nebo zdělat pravý kryt a tam dotahnůt takový šroubeček uprostřed spojkového koše. Kdyby byli lamele sjeté tak by spojka nazabírala vůbec, bylo ba to jako kdybys ju měl furt zmáčklů.

PříspěvekNapsal: 02. 08. 2012, 11:25 

Díky za radu , lanko jsem dotáhnul ale to nepomohlo , tak dneska ještě sundám ten kryt a dotáhnu ten šroubek , škoda jenom že naté mé motorce to není jenom tak sundat ten kryt :/

PříspěvekNapsal: 02. 08. 2012, 21:30 

Dnes jsem sundal ten kryt motoru , matička u toho šroubů uprostřed spojkovýho koše byla skoro na posledním závitu a stejně se spojka to nerozepne.. tak vysroubuju sroub .. a snazim se z toho dostat tu kulicku ale nikde nic ? to asi neni jen tak aby vypadla ze ? .. tak ze zkusim tam dat jeste jednu kulicku a co se stane uz je ta maticka sice na vic zavitech ale na míste to proste uplne lehouce prokluzuje¨kdyz dam spojku (lanko mám napnuté) , ale zase tam není olej a treba sou slepeny lamely .. jinak nevim jak to ma byt slozene ale mezi spojkovym kosem a 1. lamelou je dira .. a mezi 1. a 2. ta stejna .. jeto normalni ? Díky za rady , doufám že je nejaky duvod jak to udelat bez puleni

PříspěvekNapsal: 03. 08. 2012, 18:33 

Tak jsem rozdělal spojku a je tam prasklá ta kruhová pružina tak to bude určitě tím , nevíte kde ji ssehnat ?

PříspěvekNapsal: 07. 08. 2012, 17:35 

Můžete mi poradit vůbec nevím co stím , všechno mám sllžený podle manuálu , tu diskovou pružinu jsem koupil novou .. dokonce i kuličku 5mm ale kdyz vse poskladam porad mam ten sroub s kterym setu steluje tak ze matka nanem je uuplne na poslednim zavitu a i tak se me zda ze je tam hroozna vule .. takova ze nez se vymezi tak to tahlo od spojky uz skoro nema kam jit .. nevim coby mi tam mohlo chybět :/

PříspěvekNapsal: 07. 08. 2012, 17:50 

Tak mě napadlo , nedá seto doštělovat ještě někde jinde než natom šroubu z pravé strany ?

PříspěvekNapsal: 07. 08. 2012, 19:18 

Tak jediný co mě napadlo , tak žetam dám dvě kuličky .. jinak nechápu co je špatně .. mimochodem kde přesně má být ta ocelová pružina ?

PříspěvekNapsal: 07. 08. 2012, 20:33 
Administrátor webu

Takhle ti bohužel nikdo asi neporadí, leda by to měl někdo zrovna taky rozhozené. Proč se nepodíváš na nákres zde http://www.dt125.cz/download/micro.html nebo v manuálu http://www.dt125.cz/download/manual.html a neposkládáš to podle toho?

PříspěvekNapsal: 07. 08. 2012, 20:41 

Mám to složený dobře , několikrát jsem to kontroloval , jenom si nejsem jistej s tou kruhovou pružinou v manuálu je mezi 2. a 1. lamelou ale nějak semi to nezdá.. jediný jak si tu vůli dokážu vysvětlit je že jsou sjetý lamely :/

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]