Právě je 21. 11. 2024, 19:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dusí se
PříspěvekNapsal: 12. 04. 2013, 11:19 

Ty dvě podložky zajišťují ,aby jehla nelítala nahoru a dolu a přitom se o segrovku neopotřebovalo šoupě,nebo zajišťovací plastík vlivem vibrací nebo rotace. Lepší je měnit podložky,než šoupě či plastík.
Ségrovku mám mezi podložkami.

Pokud ti to se sytičem jede dobře,tak máš opravdu chudou směs a jehla chce nahoru. Asi ti to opravdu někde saje falešný vzduch. Jak je na tom volnoběh po zahřátí, nemění se ti volnoběžné otáčky dle nálady vaší sousedky? :-)))

Volnoběh má u těchto motorek krásně držet,pořád stejně kolem 1000 ot/min. Musí pěkně vrkat,pokud se ti to sem tam zvedne, nebo musíš protůrnout motor aby otáčky padli, tak to nejpsíš bude opravdu gufery na klice.

Pokud to nedělá ,tak zkus jednu věc. Utáhni na doraz (jemný doraz) šroub volnoběžného vzduchu (regulace směsi na volnběh)a projeď to.Uvidíme co to udělá. Volnoběh se doženeš šroubem šoupátka. Volnoběžná tryska a regulační šroub má mírný vliv i na přechody, proto by bylo dobré to zkusit. Ale jen krátce, né že to budeš zkoušet celý den. Evidentně máš problém se směsí (tryska,jehla,falešný vzduch), tak aby si nepropálil píst. I ten nejdražší a nejlepší kovaný píst se vlivem chudé směsi klidně propálí.

PříspěvekNapsal: 12. 04. 2013, 11:24 

nemáš ucpané odvzdušnění plovákové komory?
Trn a hadička úplně na spodku karbecu. Musí to jít do karburátoru profouknout i s utaženým výpustným šroubem.

Plus tam jsou ještě další odvzdušňovací kanály. Nevím teď přesně jaké,ale to by si měl poznat.

PříspěvekNapsal: 12. 04. 2013, 13:03 

Mě motorka volnoběh drží krásně (bez sytiču) se sytičem je to horší. Jakmile se motorka trochu zahřeje tak to volnoběh se sytičem nedrží, ale to mě nevadí.. Jinak šroubek na směs mám utáhlej na doraz pořád, jakmile ho povolím je to ještě horší a dusí se ještě víc.. Jinak ty ovzdušňovací kanálky zkusím projít teď o víkendu.

PříspěvekNapsal: 12. 04. 2013, 19:20 

Tohle mi nejde do hlavy- máš chudou směs, ale jakmile povolíš šroub směsi=přidáš tím víc benzínu a motorka chcípne? :shock:
Stejně tak jehla- dáš jí níž, je to lepší, ale benzín teče ven?
Zahoď ten karburátor do kopřiv :D

PříspěvekNapsal: 12. 04. 2013, 19:27 

Zahodil bych nejradši celou motorku.. :DD ale když povolíš směs tak tam jde akorád víc vzduchu mám dojem.. jinak teď jsem jel na kamošovým Dtčku a dobrá sada oproti té mé.. :D má tam teď jednotku od ignitechu a jede to víc než dobře ;)

PříspěvekNapsal: 13. 04. 2013, 09:09 

No hele s tim šroubkem je tady docela chaos... :D i já si myslel, že se tim seřizuje vzduch, ale na konec jsem se tu dočetl, že určitě benzín, tak nevím.. :roll:

PříspěvekNapsal: 13. 04. 2013, 09:38 

Šroubkem se seřizuje vzduch. S@mur@j: Nemohl bys zjistit předstih z toho Ignitechu? Potřeboval bych základní předstih a na křivce.

PříspěvekNapsal: 13. 04. 2013, 09:46 

Reider zkus napsat do ignitechu.. Urcite ti pomuzou ;-) a Smejky.. benzin se stim podle me neserizuje.. jen vzduch. Mel jsi ten sroub nekdy venku? Jestli jo tak, zkousels fouknout do te direcky? Profoukne ti to tam vzadu u airboxu.

PříspěvekNapsal: 13. 04. 2013, 11:48 
Administrátor webu

Smejky píše:
i já si myslel, že se tim seřizuje vzduch, ale na konec jsem se tu dočetl, že určitě benzín, tak nevím.. :roll:

Kde jsi to četl? Seřizuje se tím vzduch.

PříspěvekNapsal: 13. 04. 2013, 12:54 

viewtopic.php?f=14&t=8&hilit=bohatost+sm%C4%9Bsi&start=20 :?:
druhé od shora

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]