Ahoj, předem se omlouvám, jestli zakládám duplicitní téma, ale moc sem toho nenašel.
Týden zpátky jsem koupil DT 125 od kamaráda, kterej na ní skoro nejezdil. Projel sem jí, všechno se zdálo být ok, tak sem jel domů, ale po asi 3km jízdy 90 km/h se kousl píst? > nechal sem jí schladit a protože nebylo zbytí, dojel sem úspěšně domů
tj. po chvíli normálně chytla a jela ok až domů. Zvláštní.
Doma sem měnil olej v převodovce, tekla z toho bílá hustá sr*** (emulze?).
Najel sem s ní ještě asi tak 200km až do dneška, kdy jsem se zase nemohl vyhnout dlouhé rovince po asfaltu (asi 20km úsek) už jak sem jel, nevím, průměrně asi tak 100 - 110 km/h tak ručička teploty byla při té rychlosti jenom kousek od červeného pole, ale nebyla na ní, tak sem to neřešil, ale zase se mi to kouslo
ručička hned po zastavení vylétla do červeného pole, tak sem počkal, nakopnul a dojel pomalu domů.
Doma sem vyměnil kapalinu (vyteklo z toho tak 3/4 litru kapaliny, krásně modré, bez známek oleje). Postupoval jsem podle návodu tady na stránkách, jenomže když jsem naplnil radiátor, nechal moto chvíli klepat, v expanzce nebylo nic... tak jsem dolil i tam, kousek sem to projel (ručka zase skoro až u červeného pole), ale kapalina v expanzce byla úplně chladná, co myslíte?
Děkuji a Šťastné a Veselé
))