Právě je 27. 04. 2025, 20:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 615 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 62  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vaše Motorky :)
PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 16:34 
Sponzor webu

Na to se snad nedá ani reagovat. Uznáván lidi jako Mak a podobné, kteří si dokážou na motorce řadu věcí sami udělat a váží si toho co mají. To jsou správní motorkáři. Na enduro po lese je i to staré TT nebo DT 125 LC možná lepší než ostrá cross, protože ta tě za půl hodiny odrovná, zatímco na endurech si to v lese užiješ.

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 16:36 

JJ díky Viteka,muj otec má starší XT a je snim naprosto spokojenej!! ;)
A já na tom svym LC jsem taky spokojenej moc,už jen pro to..že při závodech jsem na něm ujel otovřenýmu RKU rv.98.
Jinak bych to už asi uzavřel....měj te se :)

Edit:Ty závody byly jen e srandy...
Edit 2: A ještě douám že nebudete na mě svádět to: že to píšu já,akorát že mam jinej účet. :lol:
V tomhle už nejedu... :lol: (Něco jako s MM) ;)

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 17:06 
viteka 32 píše:
Na to se snad nedá ani reagovat. Uznáván lidi jako Mak a podobné, kteří si dokážou na motorce řadu věcí sami udělat a váží si toho co mají. To jsou správní motorkáři. Na enduro po lese je i to staré TT nebo DT 125 LC možná lepší než ostrá cross, protože ta tě za půl hodiny odrovná, zatímco na endurech si to v lese užiješ.

Jenže Vítku na to se reagovat MUSÍ;pro tzv. simíra(jsi turek-kobra11?), říkat vitekovi 32,že je humáč a 80 letej děda je vo přesdržku.A viteka 32 už má na rozdíl od tebe dávno rozsvíceno!!Slova křachna a mrdka patří do slovníku méně inteligentních lidí.Prozrazení jména souseda Nechyho bez jeho souhlasu je trestný čin;doufám,že máš souhlas?Chápeš, co to je?Jinak 300 na hodinu je "pohádka" ;(180hod měsíčně=54000kč - SOC.+ZDR.+daně dává tak cca 25000-28000kč měsíčně;víš ty hovado vo čem mluvím??).Tímto současně prosím Administrátora(kubas) a Globálního moderátora(bobo) ,aby trvali na uveřejnění osobních dat v registraci (jinak vymazat).A mělo by to být placené!!! Už je to jak ve staré diskuzi;každej si cintá pentli.Zdraví Mike

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 17:10 

MM: naprostý souhlas,tyhle ehm.: "inteligenty" bloknout, chtít peníze by možná odradilo spoustu normálních lidí, i když,třeba 50kč na rok by nikoho nepoložilo toť můj názor.

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 17:12 

"placený" ?
Kdyby to tady bylo placený tak by sem asi tak 30% lidí přestalo chodit,ale zase by sem chodili ti:kteří sem chodí a pomáhají řešit problémy a záhady ostatních.
proti placení nejsem proti,ale aby to bylo v menších sumách....
Nemam trvalej přísun financí a abych to zvládal :oops:

Ups:jelevo byl jsi rychlejší:D :?

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 17:14 

sory maku,se stává, jak sem řekl 50kč na rok nikoho nepoloží.

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 17:20 

Jo za rok bych souhlasil i klidně s 240,-Kč.
Za rok to není nic, každej měsíc si odložíš 20ceti korunu :lol: a máš to našetřený...né sranda.
Aspoň by se to Kubaxovi vyplatilo,když se s tim tvořením tak prděl,tak by měl odměnu...nebo na benzín a na olej :lol:

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 18:13 

Jestli placený nebo neplacený je diskutabilní.

Každopádně by ale podle mě měl bejt pověřenej další moderátor - pomocník admina. Ten má také práva a takovéhle případy by byli jeho záležitostí. Okamžitě blokovat účet a až pak to s dotyčným řešit - teda pokud by měl vůbec zájem.

prodáno:
Derbi Senda R
Kovaný píst BARIKIT, větší kompresní poměr a podobné capiny

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 18:17 

Hoornet: Já bych to klidně zvládl, už sem se přes icq Boba ptal jestli by mě nedomluvil s Kubasem toho "pomocníka" že bych to byl já,času mam dost,a na netu jsem dost ;)
A myslim že se na mě můžete jistě spolehnout,na staré fórum jsem chodil přes rok,a tady jsem taky dost..
Tak Vážení moderátoří dáte mi šanci :?
Dřív jsem neměl odvahu se vás na to zeptat....ale teďka se objevila šance.
Budu čekat na odpověď..zatim se měj te :)
Ps:Pravopis zlepšim ;)

PříspěvekNapsal: 01. 03. 2009, 20:21 

tyjo, ten simír je fakt asi idiot páč ty jeho keci co sem furt píše jsou upa děsný a divim se že to admin nevimaže já bych tomu volovi upa zakazal na týdle stránky chodit kdyby to šlo a taky jestli machruje ze má nákou hondu cr 125 2008 tak at si jí strcí doprdele páč si myslím ze ten dko motorkám rozumí tak usoudí že nezáleží na motorce ale na jezci a myslim že kdyby si dal závod s nekym kdo má dtčko a ímí na nem perfektne tak by mu natr prdel.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 615 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 62  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]