Právě je 10. 05. 2025, 06:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 200 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Omezovač otáček a rychlosti
PříspěvekNapsal: 12. 05. 2009, 16:26 

Dufecom píše:
Je to divný,mám otočenou přívěru a vykuchanej vejfuk (+ignitech kterej stejne nic nemeni) a včera jsem jel z kopce 90 :D,tak zkusím odstranit clonu z airboxu a vyrobit vypínač a zkusím to, pak dám vědět ale asi až o víkend teď dt musí ustoupit druhé motorce.

mě to taky nejde víc jak 90....nechápu to.....

PříspěvekNapsal: 14. 05. 2009, 17:56 

tak jsem si opravil otáčkoměr abych zjistil do kolika to vytočim a bez úprav 6500 o/min ,s ignitechem furt 6500 a když jsem si vyrobil vypínač a skoušel jsem to vypnout asi v 65km/h tak mi to furt točilo jen 6500,ale na volnoběh to roztočim až do 10500o/min, zkoušel jsem i kombinaci ignitech na brzdu a vypínač a furt nic, je to divný:(
Teď jsem se šel kouknout a mě k brzdě vede šedivej a hnědej a v ignitechu píšou že tam má vést zelenožlutej a hnědej, ale to asi nemá žadnej vliv:)

Edit:tak jsem dneska zkoušel zase něco a je jedno jestli se rozjíždim s vypnutým nebo se zaplým přepínačem.Nevíte někdo jak ten omezovač funguje?

PříspěvekNapsal: 26. 05. 2009, 14:54 

Dufecom píše:
tak jsem si opravil otáčkoměr abych zjistil do kolika to vytočim a bez úprav 6500 o/min ,s ignitechem furt 6500 a když jsem si vyrobil vypínač a skoušel jsem to vypnout asi v 65km/h tak mi to furt točilo jen 6500,ale na volnoběh to roztočim až do 10500o/min, zkoušel jsem i kombinaci ignitech na brzdu a vypínač a furt nic, je to divný:(
Teď jsem se šel kouknout a mě k brzdě vede šedivej a hnědej a v ignitechu píšou že tam má vést zelenožlutej a hnědej, ale to asi nemá žadnej vliv:)

Edit:tak jsem dneska zkoušel zase něco a je jedno jestli se rozjíždim s vypnutým nebo se zaplým přepínačem.Nevíte někdo jak ten omezovač funguje?

ti řeknu naprosto přesně jak to funguje.....UPLNĚ NA PYČU :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . Já mám s tim mám taky furt problémy.....když stojim.vytočim jí krásně do plnejch,ale při jízdě se jednou vytočí tak,pak zase jinaK......zpravidla se jí tedka při rychlostech kolem 60 sa vejš nechce přes 7 tisíc....a když jo,tak strašně cuká,vůbec netáhne a nemá smysl to dál točit,protože je to vo nervy....fakt už sem zoufalej.....ještě zkusim přeházet zapalko z kámošovýho Déta do mýho,páč já mám zrezly kontakty na zapalovací cífce,taK jestli to neni tim, a přeházim co bude moct,potom ještě zkusim seřídit směs a uvidím co dál.....už sem fakt bezradnej.....na rovině mi to jede sotva 80,z kopce 100,ale víc ani hovno....kámošovi to jede 120 po rovině jak nic a ještě ve dvou..... :evil: :evil: :evil: :evil:

PříspěvekNapsal: 29. 05. 2009, 11:09 

Tak jsem byl včera v ignitechu a tam mi zapojily jiný CDI a furt to sami, tak mi vratily prahcy za open box, jediny co jsem z toho vyletu zjistil bylo , ze to prej neni elektrykou, tak ted mám zrovna na stole membrány, protože mi řekli že by to mohlo bejt tim, ale ty jsou v pohodě,tak jdu vyčistit karburátor zkontrolovat přívěru a jestli furt nic tak nevim:D tak se dám k němcům.

PříspěvekNapsal: 29. 05. 2009, 11:28 

Podívej se hlavně na filtr! nedávno jsem se divil, proč se tomu nechce ve středních otáčkách, koukal sem na svíčku a až pak jsem si vzpoměl, že jsem nějakej ten měsíc nepral filtr. :) jo a až to vypereš, tak se koukni fakt na tu svíčku... když jsem měl chudou směs, tak to taky cukalo a nešla na plnej a když už jo, tak uplně nah*vno.

PříspěvekNapsal: 29. 05. 2009, 15:30 

doprčic ale mě furt nejde do hlavy že by to cukalo tak staršně moc jenom tim že je ucpanej filtr.....ale ten sem pral asi před dvěma měsícema....tak nevim......hlavně nechápu proč kámoše motorka jede ta krásně a moje vůbec....myslíte že na to může mít podstatnej vliv že už má jeden výbrus? :shock: . Ale ze začátku mu to jezdilo uplně stejně jako mě

PříspěvekNapsal: 29. 05. 2009, 16:48 

výbrus muze mít vliv na výkon,přece jenom se zvýší obsah,ale ne na cukání atd

PříspěvekNapsal: 30. 05. 2009, 19:51 

Tak uz jsem to vyřešil, kompletně jsem rozebral všechny omezovací věci a nic jsem nenašel jen na jehlu jsem nekoukal, měl jsem jí vysoko, tak jsem jí dal doprostřed a motorka jede jako cross :) tak to zkus taky:)

PříspěvekNapsal: 31. 05. 2009, 08:32 

tak se podívej na svíčku jestli nemaš chudou směs :D

PříspěvekNapsal: 05. 06. 2009, 22:14 

Nazdar. Som tu novy a potreboval by som od Vas rady. Dal som si tu namahu a precital navod na odskrtenie a vsetky prispevky vo fore o omezovaci a privere. Chcel by som kupit DT r.v 2000. Ale motor sa neda vytocit do maxima. Pritom nieje funkcny tachometer ani otackomer. Omezovac vtedy funguje? A dal by sa odpojit tym vypinacom, ak nefunguje tachometer? Plus je odpojena privera. Neviem v akej polohe je nastavena. Moto chcem vylovene len do lesa. Co myslite oplati sa taka kupa??? Prosim pomozte mi :|

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 200 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]