Exent píše:
Ahoj, jsem už dlouho rozhodlý pro DT a proto si projíždím bazary,zaujal mě konkrétně tento inzerát
http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamaha/457346-dt-125.html ,proto bych chtěl poprosit,zda by jste se na to mrkli a jako zkušení majitelé DTček mohli říct,co si o tom myslíte.Např. jestli Vás napadá, co je to tam za výfuk,atd...
Majitel motorky mi mimo jiné napsal,že GO motoru nemůže doložit,protože byla dělána na černo(tzn. nezdaněná)-to mi připadne divné,nejsem si jistý,jestli to na motoru poznáme.
V neděli 31. se na moto pojedu podívat se zkušenými motorkáři,ale přeci jen "víc hlav víc ví".
Děkuji za ochotu.
Nejprve tě musím pochválit, kéž by všichni noví uživatelé (ale i ti, co jsou tu déle), psali příspěvky stylem, jako ty! Děkuju za to.

Jen jsi téma špatně umístil, ale to je spíše má chyba, protože tam, kam jsi ho dal ty, by vůbec téma nemělo jít založit.
K dotazu: výfuk je podle mě podomácku vyroben, respektive jen koncovka výfuku, koleno je originál. Jinak je docela dost běžné, že cokoliv v servisu ti udělají bez dokladu, není to divné, jen nelegální.

Nicméně na motoru to opravdu jen tak nepoznáte, ideální pro kontrolu je například to, že ti majitel ukáže starý píst (proto jsem si například já ten svůj také nechal).
Jinak se mi to zdá až přehnaně levné (ale neříkám, že to není možné), ale raději opatrně - prověřovat.