Právě je 20. 04. 2025, 04:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 166 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Výfuk
PříspěvekNapsal: 23. 10. 2010, 19:48 

Bobo píše:
lyrics píše:
Čau Dtčkáři. Dneska jsem to položil a mimo jiné se mi promáčkl výfuk(koleno). Takže se chci zeptat, jestli se tohle zpravuje. Napadlo mě ho v místě promáčknutí rozříznou, vyklepat a zase svařit.A nebo jsem někde slyšel, že normálně promáčknuté místo nahřejou autogénem, na jedný straně výfuk zacpou a z druhý strany do něj něčím fouknou(tlak).Výfuk je Doma Racing.Díky za rady

Zpravil jsi teď nás, výfuk se ovšem spravuje. ;) Jinak oba dva tvé nápady jsou přesně ty, co bych ti napsal, kdybys je nenavrhl sám. Teď jde jen o to, jestli máš v okolí někoho, kdo je schopen tu druhou variantu provést, pokud ne, tak asi budeš muset sáhnout po první variantě. ;)

s tím foukáním bych byl oparný, když tam fokneš toho vzduchu moc tak ti výfuk prskne, takhle je opravovali třeba nádrže u Simsonů a taky občas praskly

PříspěvekNapsal: 24. 10. 2010, 10:09 

Díky za odpovědi :D a omlouvám se za můj pravopis..

PříspěvekNapsal: 24. 10. 2010, 11:20 

Ještě mi prosím řekněte co byste udělali vy.Jestli rozříznout, vyklepat a svařit nebo nahřát a vyfouknout.Díky

PříspěvekNapsal: 29. 12. 2010, 00:17 

Čus , potřebuju rady :D , mám DT z Německa , jediný co je na něm upravený je otočená přívěra , chci ještě rozřezat výfuk , ale řekl bych že tam mám koleno ze staršího DT , protože tam nemám ani tu stříbrnou trubičku a to koleno je jako nový (nikdo nic neřezal).Chci se vás zeptat jestli fakt mám koleno ze staršího DT, snad to někdo podle fotky pozná :D. Ještě se chci zeptat , jakou pilou jste to řezali a čím pak svařili , mám strach že to půjde špatně svařit :? , a ještě jestli bych musel měnit trisku v karburátoru . Předem díky za odpovědi ;)

Přílohy:
Poznámka: já si myslim že to je ze staršího DT
IMG_0230.JPG
IMG_0230.JPG [ 1.39 MiB | Zobrazeno 7802 krát ]

PříspěvekNapsal: 29. 12. 2010, 20:00 

Máš výfuk z nového modelu. ŘEŽE SE TO FLEXOU a pak si to nech zavařit. Návod zde na webu dt125.cz

PříspěvekNapsal: 29. 12. 2010, 20:04 

jirista píše:
Bobo píše:
lyrics píše:
Čau Dtčkáři. Dneska jsem to položil a mimo jiné se mi promáčkl výfuk(koleno). Takže se chci zeptat, jestli se tohle zpravuje. Napadlo mě ho v místě promáčknutí rozříznou, vyklepat a zase svařit.A nebo jsem někde slyšel, že normálně promáčknuté místo nahřejou autogénem, na jedný straně výfuk zacpou a z druhý strany do něj něčím fouknou(tlak).Výfuk je Doma Racing.Díky za rady

Zpravil jsi teď nás, výfuk se ovšem spravuje. ;) Jinak oba dva tvé nápady jsou přesně ty, co bych ti napsal, kdybys je nenavrhl sám. Teď jde jen o to, jestli máš v okolí někoho, kdo je schopen tu druhou variantu provést, pokud ne, tak asi budeš muset sáhnout po první variantě. ;)

s tím foukáním bych byl oparný, když tam fokneš toho vzduchu moc tak ti výfuk prskne, takhle je opravovali třeba nádrže u Simsonů a taky občas praskly

Chtěl bych vidět jak do nádrže šáhneš autogenem... :D To by ti z té nádrže moc nezbylo. Tvojí odpověď čekám: "Ne napuštěnou, ty moulo!" a já ti na to odpovím. Že by mě to napuštěné benzínem nenapadlo, ale pouze tak týden naložené ve vodě a vaření s napuštěnou vodou. To ale potom nepůjde tvé rovnání vzduchem. ;)

PříspěvekNapsal: 29. 12. 2010, 21:02 

OnBa píše:
Máš výfuk z nového modelu. ŘEŽE SE TO FLEXOU a pak si to nech zavařit. Návod zde na webu dt125.cz

jo ? to sem nevěděl , dík :) , změní se něják zvuk když to koleno vykuchám ?? a budu muset přetriskovat karbec nebo něják laborovat se směsí ?? ;)

PříspěvekNapsal: 03. 01. 2011, 16:45 

2stroke píše:
OnBa píše:

jo ? to sem nevěděl , dík :) , změní se něják zvuk když to koleno vykuchám ?? a budu muset přetriskovat karbec nebo něják laborovat se směsí ?? ;)

Nevím čemu se směješ, když si napsal, že se to řeže pilkou. To ale u toho ztrávíš hodinu. Stačí poštelovat směs, přetryskovávat to nemusíš.

PříspěvekNapsal: 17. 04. 2011, 19:07 

Zdravíčko.Já mám doma DT 125 rok výroby 1994 a má to výbrus nově GO.Omezovač tam nejni ani být neměl pač do rychloměru mi jdou 2 dráty.A vrtat trysku nebo aspon koho to napadne bych nedělal.Je možné že tomu se získá rychlost ale dřív se zničí motor ale vík jak 80km to nejede. Koukal jsem na manuál zde na netu jak se dělá odškrcení nebo-li odstranění výfukové clony.Jenže je o tom psáno málo že je na začátku mi nestačí nebo že kus trubky.Nejni třeba psaný jak je velká pro ty starší modely.Já tu řešil problém jak většina hned na začátku - u hlavy když se rozebere a je to zužený celkem dost když vemu uvahou jak je to silný z venku.Jinač délka tývnitřní trubky nebo vložky je 5 cm.Dneska jsem zahájil operaci.Chtěl jsem to vyndat ale nešlo to sikama.Tak jsem vzal vrtačku a takové ty nástavce kuželíkové, brusné.A tím jsem to trochu vybrousil ale hodně se tím opotřebává.Nebo je možný kulatý větší pilník a vypilovat abych to nemusel řezat.A za pár dní to dodělám a uvidim co to udělá zdali to byl ten problém.Ale abych pravdu řekl tak na 60% že to nepude a koupim laděný. :idea:

PříspěvekNapsal: 18. 04. 2011, 17:44 

Tak jsem to panové udělal.Včera do vrtačky kuželík brusnej a vrtal.Nakonec se mi obrousil tak jsem šáhl už šáhl po pilníku a trochu se zapotil u broušení.Ta vložka hned na kraji mi jako stále zbyla ale ohodně tenší-na kraji myšleno od hlavy motoru.Tak jsem to namontoval a přišrouboval a šel se project.Hlučnost stejná když vemu co jsem měl i dříve a když jsem se projel bylo to lepší, ale i tak víc jak 90 km jsem nedostal tak budu řešit Řídící jednotku upravenou :mrgreen:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 166 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]