Takže jsem zpět, a zdráv

k výstavě v Praze: čekal jsem trošku víc, ale ty slečny.. suprové

Ale vyhrál jsem tam slevu 500kč na nákup ve
http://www.yshop.cz 
Vrátil jsem se v sobotu, cena ze Dvorců do Olomouce 52 kč, tramvaj cca 50kč, Olomouc-Praha pro 5 lidí zpátečný sleva InterCity 900kč celkem pár jízd po Praze atd pak Olomouc-Dvorce ... cca na osobu se vším 800 kč v pohodě.
Od soboty odpoledne jsem skládal DT, byla to celkem alchymie se spojkou, složit správně, seštelovat aby dobře rozpojovala...Pak jsem si vzpoměl na strhlý výpustní šroub oleje, takže řešení obmotat šroub teflonovou páskou, a dát tmel.Nalít olej, vodu ( gufero drží, eště líp jak nové

) A šel sem to projet, po zimě nechtěla chytnou, takže roztlačit.Začnu spojčit, a co se neozve...Při zmáčknutí spojky, šrouby pružin drhly o kryt spojky, přitom byly utáhlé s rozumem, aby zase nepraskla ta "nožička"

( prý když jsou víc utáhlé přužiny (šrouby) praskne ta " nožička"

) k tomu mi ještě povolilo těsnění vodní pumpy, a konec hadice u termostatu. Takže znova sundat kryt, a vodní pumpu. Řešení dření, utáhnout trošku víc pružiny, i tyčinku ( pro jistotu) doštelovat znova, a vystřihnout dvě těsnění z tvrdšího barevného papíru, a tmel.K vodní pumpě ze stejného papíru jedno těsnění, a tmel, hadici jsem otočil, konec od chladiče-k termostatu, a opačně,navrch dvě svorky, utáhnout nástrčákem.A pro jistotu trocha tmelu

Masku jsem nechal tak jak sem ji obrousil, dám na ni asi nějaký nálepky z té výstavy

Zítra snad pořídím fotky. Jo a plechy jsem nechal tak jak mi je poslali.
Problém: moto nejde tak krásně a ochotně vytočit do cca 8 tisíc jako před zimou, taky jednou nebo 2x střelilo do výfuku... Jezdil sem cca 15 minut a začalo se dost hřát( nebylo v červeným, ale tak ve 3/4,a to byla poměrně zima), takže když vytáhnu termostat, měla by voda kolovat pořád, tzn by to mělo lépe chladit ? Koupím novou svíčku, nechám seřídit, a snad bude jezdit tak jak má. Cena GO spojky s olejem, nábojem spojkového koše, tmelem, plechy a pružinami cca 3500kč.
Ovšem otázka je, jak to mohlo drhnout... Zas až tak povolené ty pružiny nebyly, když spojka fungovala normálně.