Právě je 21. 11. 2024, 22:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: lakováno komplet..
PříspěvekNapsal: 05. 01. 2009, 16:26 

Zdravim ve spolek. :mrgreen:

:| Celý détéčko sem si úplně rozdělal: motor pryč. Veškerou elektriku a kyvku sem oddělal a i kola řidítka,vdlici..prostě všecko so by se dalo. Chci si to znnova celý nalakovat pač barva na tom byla už špatně no:) :cry: takže si chci nejdřív nalakovat rám.. :ugeek: a kyvku.ten má na sobě fialovej lak kterej né sice moc, ale občas se oloupne takže bych to mohl jenom povrchově obrousit?A dát tak tři vrstvy jiné barvy? :roll: A kyvku mam celou obroušenou na tu sem dal základovou barvu a drží snad.Ten rám sem si chtěl původně dát opískovat a dát na to několik vrstev u nás. Podkomaxitu barvy, :ugeek: a dát vypíct jelikož to pískování je tolik drahý tak to nemmůžu obětovat. :oops:

T 8-) akže si myslíte že to můžu celý jenom povrchově obrousit hodit na základovou barvu.nechat pořádně u nás v kotelně uschnout a hodit na to dvě až tři vrstvy stříbřenky?(bude se to lakovat profesionálním lakýrníkem,a má na to i dílnu) nebo to mam zase obrusit až na kov úplně?Když vono to je makačka jako svině všecky ty záhyby vobrušovat, :| dělal sem to jenom u simsona a ve čtvrtce sem se na to chtěl vyprdnout. :x

Můj názor: já si myslim že to můžu jenom po vrchově obrousit dát na to základovou barvu a dvě až tři vrstyvy mi na to hodí lakýrník:p
opravte mě jestli se mílim a nebo popřípadě jenom popravte.. :roll:

Ps: Až to bude hotoví :twisted: Tak o tom udělám video jak sem to skládal ddo hromady brousil a nechal si lakovat jo?Nebo vám sem hodim pár fotek.. :ugeek:

Tak se měj te pěkně a ať vám to jezdí všude..;) :lol:

Předmět příspěvku: Re: lakováno komplet..
PříspěvekNapsal: 05. 01. 2009, 17:05 
Administrátor

Já si myslím že tvůj způsob nemá smysl, něco lakovat stříbřenkou....Hoď to na opískování a komaxit, vydrží to víc než nějakej lak, kterej je měkej a pod salvou kamínků to bude za měsíc zase na prd....

PříspěvekNapsal: 05. 01. 2009, 18:34 

Ano, jak rika Kubas. Jedine opiskovat a komaxit. Usetris si mraky prace s brousenim a lakovanim a hlavne ten lak vydrzi. A zas tak drahe to nebude.

PříspěvekNapsal: 05. 01. 2009, 21:13 
Administrátor

jestli dáš za celej rám 1500 s pískem i komaxem tak to bude OK...brousit celej rám, to bych se na to vykašlal

PříspěvekNapsal: 06. 01. 2009, 13:23 

No kdyby to stálo jenom 1500 korun tak to beru ihned§Ale místí chlape kterej pískuje chce za hodinu asi 12 stovek..a jeden radiátor (klasika) mu trval necelou hodinu a platili sme za to 800 kč..a když si vemete jak je ten rám členitej tak by mu to dalo na dlouho :roll: Takže se eště někde zeptáme na to pískování asi jinde..taky si myslim že to bude lepší ale kdyby to bylo aspoň do těch 1500 kč.A mimochodem podkomaxit na ten rám mam zdarma..takže platim jen to opískování.:) :lol:

PříspěvekNapsal: 06. 01. 2009, 15:57 

1200kc na hodinu? To snad nemysli vazne.. Zkus to nekde jinde, bude to urcite levnejsi.

PříspěvekNapsal: 06. 01. 2009, 17:43 

Kamarád dával za opískování rámu na XR600 mam za to, že 800Kč, lakovat nevim kde to nechával.

PříspěvekNapsal: 06. 01. 2009, 18:07 
Sponzor webu

Mak: Cena za hodinu tryskání je opravdu kolem 1000,-Kč + DPH, ale nevím, co by na tom rámu hodinu dělali. Třeba cena za opískování a nástřik rámu kola (jízdního) je cca 350,-Kč ( http://www.praskova-lakovna.cz/cenik.html ), takže podle mě by ses s rámem na DT měl do 1500,-Kč určitě vejít.
Vláďa

PříspěvekNapsal: 10. 01. 2009, 14:56 

:cry: Jo dík Vláďo..už mam nádrž nastříkanou výplňákem 8-) ..přes vodu obroušen 500tiskovkou smirkem. :x Pak na tom mám základovou šedou barvu a na to mám krásnou modrou metalízu.. ;) i kyvku mam výplnákem, základovkou ale normální stříbrnou barvu.. :? to samé i přední nohy od vidlice ..rám sem se z finančních problémů rozhodl celej obrousit..už to mam hotový... :P a mam to zase základovou barvou a dám to celý do stříbrné barvy.. :) (i když ste mi to nedoporučovali) :roll: A až to budu mít všecko hotoví tak vám pošlu pár foteček! :?

A jinak Vám děkuju za rady.;)a ať vám jezdí! :x

PříspěvekNapsal: 10. 01. 2009, 15:02 

A ješetě jsem zapoměl dodat že mam krásný nový blatníky od geloše..Předek mam jak na dt tak na yz..( byl levnej) a na zadku mam z yz rv 96 až 01 nebo kolik to bylo..oba jsou pěkně modrý ale udivilo mě že mi je poslal v krabici velký jak kráva :lol: do který bych se snad vešel i já :roll:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]