Zdravim ve spolek.
Celý détéčko sem si úplně rozdělal: motor pryč. Veškerou elektriku a kyvku sem oddělal a i kola řidítka,vdlici..prostě všecko so by se dalo. Chci si to znnova celý nalakovat pač barva na tom byla už špatně no:)
takže si chci nejdřív nalakovat rám..
a kyvku.ten má na sobě fialovej lak kterej né sice moc, ale občas se oloupne takže bych to mohl jenom povrchově obrousit?A dát tak tři vrstvy jiné barvy?
A kyvku mam celou obroušenou na tu sem dal základovou barvu a drží snad.Ten rám sem si chtěl původně dát opískovat a dát na to několik vrstev u nás. Podkomaxitu barvy,
a dát vypíct jelikož to pískování je tolik drahý tak to nemmůžu obětovat.
T
akže si myslíte že to můžu celý jenom povrchově obrousit hodit na základovou barvu.nechat pořádně u nás v kotelně uschnout a hodit na to dvě až tři vrstvy stříbřenky?(bude se to lakovat profesionálním lakýrníkem,a má na to i dílnu) nebo to mam zase obrusit až na kov úplně?Když vono to je makačka jako svině všecky ty záhyby vobrušovat,
dělal sem to jenom u simsona a ve čtvrtce sem se na to chtěl vyprdnout.
Můj názor: já si myslim že to můžu jenom po vrchově obrousit dát na to základovou barvu a dvě až tři vrstyvy mi na to hodí lakýrník:p
opravte mě jestli se mílim a nebo popřípadě jenom popravte..
Ps: Až to bude hotoví
Tak o tom udělám video jak sem to skládal ddo hromady brousil a nechal si lakovat jo?Nebo vám sem hodim pár fotek..
Tak se měj te pěkně a ať vám to jezdí všude..