Právě je 20. 07. 2025, 08:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Leštěné kanály
PříspěvekNapsal: 02. 04. 2009, 17:24 

baty píše:
vyfukovej kanal je to jak tam je přivěra?

jo to je on :) ...ten kterej vede ven k místu kde přiděláváš výfuk ;)...

PříspěvekNapsal: 18. 04. 2009, 18:41 

mystic.biker: tak jak pokračuje tuning? už jsi ty kanály vyleštil? poznal jsi nějakou změnu?

PříspěvekNapsal: 19. 04. 2009, 10:42 

Nakonec jsem to nedělal protože jsem nesehna tu minibrusku :( takže kanály nejsou a nebudou už jsem to dal dohromady :) jediny co jsem udělal že jsem vyleštil výfukovej jemnym smirkem..

PříspěvekNapsal: 19. 04. 2009, 11:33 

Aha, tak to jo... no já to zrovna dělam na fichtlovi, tam když se někde stane chybyčka a kousne se, tak to bude tak nějak fuk :lol:
výfukový kanál jsem dělal taky smirkem a leštil jsem to tim samim, ale tim, co už byl zanešenej a ošoupanej a lesk jako blesk! Hlavně bylo pořeba slícovat vložku s válcem, na sacím kanálu to někde dělalo i 1mm :lol: , přepouštěcí dělat nebudu, vypadaj docela dobře...

PříspěvekNapsal: 06. 05. 2009, 17:03 

Tak co chlapi, už ste někdo leštil teda ty kanály?
Válec pude za chvíli na výbrus, mrknul jsem na ty kanály, a ty mam opravdu hrubý jak prase.
Mají takové puchýřky a jsou moc hrubý.
Takže jsem se rozhodl že si je vyleštim, tak se ptám Vás zkušených lidí....jak vám to šlo? Co ste k tomu potřebovali? Nestačilo by jen vzít brusnou pastu a třeba zubní kartáček nebo hadříček a a midlit jako kokot?
Na jak dlouho vám to dalo?
Povídejte povídejte.... :P

PříspěvekNapsal: 06. 05. 2009, 18:33 

maku přečti si par přísúpěvků z5 a nemusíš se ptát

PříspěvekNapsal: 06. 05. 2009, 19:12 

Neboj, to jsem si přečet.
Ale nikdo to zady pořádně neudělal, tak se ptám jestli to někdo udělal teďka od tý doby co se to probíralo víš?

PříspěvekNapsal: 14. 05. 2009, 15:41 

cavte lidi, nechce se mi to tady celý projíždět, ale podělím se s váma se zkušenostma s upravami 2T motoru...
leštěne kanalky nemaji samy o sobě smysl, no v podstatě nemaji smysl ani tak..co se dá leštit je tak možná spalovaci prostor hlavy, vršek pístu a výfukový kanál, tyto věci pomáhají hlavně proti usazování karbonu, jinak na vykonu to nepoznáte, možná jen na brzdě...nejhlavnější u 2T válce je časování a výfuk...pokud to máte max portet( ve slengu) tak je potom dobré volit i větší karbec, ty doporučuju keihin, nebo koso a nejlépe PWK, samozřejmě že porting asi nejde udělat jen tak, že si člověk řekne, no tak tam chci o 5 koní víc tak to trochu převrtám...ale tohle už bych zacházel moc mimo téma, pokud by to někoho zajímalo, mohlo by se založit téma o portingu...všechno záleží na sladění dílů, včetně klapek, svíčky, příruby, filtru...myslím že u DT by se na originální válci dalo dostat o 2-3koně víc...ale leštění kanálků je zbytečné řešit, to nemá při tak turbulentním proudění smesi do válce vliv ;)

PříspěvekNapsal: 15. 05. 2009, 12:11 

Cudaro píše:
cavte lidi, nechce se mi to tady celý projíždět, ale podělím se s váma se zkušenostma s upravami 2T motoru...
leštěne kanalky nemaji samy o sobě smysl, no v podstatě nemaji smysl ani tak..co se dá leštit je tak možná spalovaci prostor hlavy, vršek pístu a výfukový kanál, tyto věci pomáhají hlavně proti usazování karbonu, jinak na vykonu to nepoznáte, možná jen na brzdě...nejhlavnější u 2T válce je časování a výfuk...pokud to máte max portet( ve slengu) tak je potom dobré volit i větší karbec, ty doporučuju keihin, nebo koso a nejlépe PWK, samozřejmě že porting asi nejde udělat jen tak, že si člověk řekne, no tak tam chci o 5 koní víc tak to trochu převrtám...ale tohle už bych zacházel moc mimo téma, pokud by to někoho zajímalo, mohlo by se založit téma o portingu...všechno záleží na sladění dílů, včetně klapek, svíčky, příruby, filtru...myslím že u DT by se na originální válci dalo dostat o 2-3koně víc...ale leštění kanálků je zbytečné řešit, to nemá při tak turbulentním proudění smesi do válce vliv ;)

Opravdu to mc nepomůže?
Já jsem si už od otce nechal koupit brusnou pastu..tak se teda na kanálky asi vyseru a vyleštím si to, jak říkáš.
Jinak klapky budu kupovat karbonový, myslíš si že to je zbytečný?Mnoho lidí mi řiká že to je prej zbytečný..tak nevim jestli do toho mam jít...

PříspěvekNapsal: 15. 05. 2009, 14:07 

Klapky z mého pohledu nejsou rozhodně zbytečné. Jinak by si je tam tolik lidí nedávalo ... Zkusili by to 2 a kdyby řekli, že to stojí za pytel, tak se na to všichni vykašlou. Jenže ono je to právě naopak. Všichni je vyzdvihují, protože dle mého je to znát a není to nijak nákladná záležitost. Pokud by je někdo chtěl, stále mám možnost je sehnat.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]