Právě je 27. 04. 2025, 19:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: adrenalin
PříspěvekNapsal: 05. 01. 2009, 22:37 
Administrátor

tak mě napadlo, co ještě jste v životě zažili hodně adrenalínovýho? pro mě asi první let Boeingem, prostě když se to odlepilo od země, zjistil jsem jak je ten člověk na tý planetě nicotnej, protože se ta země začala kurva rychle oddalovat.....a jak jsem byl rád že jsme přistáli :D

Předmět příspěvku: Re: adrenalin
PříspěvekNapsal: 05. 01. 2009, 23:08 
Sponzor webu

To když mě poprvé otec posadil za volant Renaultu Magnum E-tech 440, byl sem z toho unešenej, ten "obří" volant (ve 12ti letech)...cca ujetých 200 km z Rozvadova, pak už řídil zase on, ale ten pocit, jak je člověk vysoko, předjíždí si ostatní auta...

PříspěvekNapsal: 05. 01. 2009, 23:19 
Zkušený rádce

Hmmm tak let letadlem taky. Souhlas s Kubasem ta akcelerace je taky good.
Dál potom let vrtulníkem z vlastni strechy baraku :D.
Pak jizda na sportovnim vodním scooteru yamaha Waverunner 2t 1100ccm. dá i pres 100 ku ! :) a ta je tam skoro okamzite fakt neco neskutecnyho :)
Enduro a mx zavody, hlavne starty.
Projizdka Fiatem punto GT twin turbo :) spise nez plnej adrenalinu, jsem toho mel plne ruce udrzet to vubec na asfaltu :)
Dál kdyz jsem brzdil nalozenej nakladak (cca celkem 25 tun) z 55km/h asi na 150 m kvuli starence na prechodu nakonec jsem ji minul tak o 10 cm.
Pak paradni zazitek byla takova skluzavka v Bulharsku :) jmenovala se kamikaze :D To jsem mel srdce az v krku kdyz to chytlo ty spravny fofry.

PříspěvekNapsal: 06. 01. 2009, 10:45 
Sponzor webu

Opravdu zajímavé téma, snad nebude vadit, když se rozepíši
- nyní motorky, hlavně enduro ježdění
-když jsem v 39. letech přesedlal z pionýra na ostrou soutěžmí ČZ 380, kterou jsem si neuváženě koupil jako první lepší motorku
-když jsem v 60 km/hod přehlédl stopku, která byla za stromem a vedlejší cesta byla širší než hlavní- všechna kola zablokovaná, náklaďák přehučel na cm před náma a já se zastavil na protějším obrubníku
-8 let práce s motorovou pilou- manipulace bukových suráků v délkách na hromadách na 5 m na výšku-zlomené oba kotníky, nadvakrát zlomená čelist, na obou nohách po 8 stezích a na závěr pokus o harakiri- 24 stehů v obličeji, dnes to není ani poznat
-ve Francii při likvidaci pece na výrobu dřevěného uhlí ve 35 m ve výšce bez možnosti jištění upálení 10 t komínu a zavěšená na jeřáb- nenašel se nikdo, kdo by tam vylez
- na stejném místě, když mi o pár metrů níž nakapal dehet na láhve s plynem a kyslíkem a ty chytly
-když nebyl řidič a já musel jet s plně naloženou tatrou 815 s vlekem a při vyhýbání se utrhla krajnice-tatru hodilo skoro bokem, předek se vzepjal 1 m do výšky a začala se pokládat na bok, naštěstí se nepřeklopila
-celkem byl adrenalin, když v lese směrem po nás vypálil myslivec
P.S.-jinak mám před jménem ing. , ale moc se s tím nechlubím

PříspěvekNapsal: 06. 01. 2009, 14:00 

největší adrenalin nebo spíš smůla byla když mi dvakrát praskla :roll: vidlice od pionýra :oops: .A když sem se nedávno svezl na 2T 250 krosu..nikdy bych neřek že to je jede tak až moc 8-) ... :arrow: A eště sem zapoměl letadlo..

PříspěvekNapsal: 06. 01. 2009, 14:40 
Administrátor

z motorek jsem jel na crf450 a husím brku 450, to crf je fakt mazec, jsem se klepal ještě 5 minut po tom

PříspěvekNapsal: 07. 01. 2009, 14:52 
Administrátor webu

Nejprve pár dotazů:
Joraell: Ze střechy vlastního baráku? To byla jako záchranka? Kvůli tobě? Jinak na kamikazi jsem byl v Itálii, fakt mazec (hlavně tenkrát mi bylo cca 12let)...
viteka 32: A co jsi řídil, když jsi přehlédl tu stopku, motorku? Dále asi chápu, že se na tebe svalily klády, ale pokus o harakiri? :lol: Pak "bez možnosti jištění upálení 10 t komínu " - upálení jako odstřel? A co je 10 t komínu? Asi neznám odbornou terminologii... ;)
A teď tedy já:
- letadlo sem každopádně taky patří, ten rozjezd je nářez
- motorky celkově, většinou ten nabuzenej pocit mám pokaždý, když si navlékám motohadry... :lol:
- super zážitek byl vodní scooter v Chorvatsku, nějaký šestikilo to bylo (ale ty svině za to chtěj hrozně moc, půjčují to na 10min)
- když jsem na lyžích v nějvětší rychlosti minul v letu asi o metr nějakýho chlápka - měl jsem pod sjezdovkou vyhlídlej hrb, na kterém jsem skákal (takže rozjezd = půlka sjezdovky šusem...), a když jsem na to vjížděl, nikoho jsem si prostě nevšiml, až v letu, když jsem nemohl vůbec nic dělat. Ten chlap o tom tenkrát snad ani nevěděl, proletěl jsem za ním... ale jak já měl nas*áno...
- maturita a přijímačky na VŠ... :lol:
Určitě jsem něco vynechal, případně se doplním... :)

PříspěvekNapsal: 07. 01. 2009, 15:18 
Administrátor

jo tak ty motohadry taky znám, prostě když startuju moto s pocitem že budu jezdit, jsem z toho udělanej jak dítě na vánoce :D
lyže mě přestaly brát, zkoušim SNB ale pro mě to je takový bezadrenalínový.....a nesmíme opomenout ženský, to je s nima taky dost adrenalin

PříspěvekNapsal: 07. 01. 2009, 15:20 
Zkušený rádce

Kubas píše:
jo tak ty motohadry taky znám, prostě když startuju moto s pocitem že budu jezdit, jsem z toho udělanej jak dítě na vánoce :D
lyže mě přestaly brát, zkoušim SNB ale pro mě to je takový bezadrenalínový.....a nesmíme opomenout ženský, to je s nima taky dost adrenalin

musis si kupit poradny lyze a zajet na poradnej koopec :)
Jinak slecny, no nevim jestli to je zrovna adrenalin ale zazitky to jsou taky :lol:

A strecha baraku alias povodne 97 :)

PříspěvekNapsal: 07. 01. 2009, 17:41 
Administrátor

kopcem ani lyžema to neni, měl jsem super carvingy a jezdil jsem Herlíkovice šusem, prostě mě to nebralo, ani skoky

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]