ak si mal rozobraty apson nejaky motor tak vies ze sa to da skusit uz som ti to raz napisal ale tak skusim jednoduchsie

. tak najskor otazkou. da sa ti zaradit jednotka ked stojis? da a nemusis mat ani nastartovany motor. tym padom tam nemusis mat ani piest(ked mas motor napr na stole polorozobraty) ide o to ze ked zaradujes musia ti zapadnut zuby ozubenych kolesiek do seba . tie ti niekedy nezapadnu(ked motor neni v pohyne ako on tam mohol zaradit len po 4-ku) tak staci zatocit trosku sekundarnym kolieskol alebo oskou na spojke ( len nech sa to v tom motore hybe(myslim tym ze nech sa tam to toci) ) a potom ti tie ozubene kolieska pekne zapadnu do seba.... ked on tam nemohol dat tu 4-ku stacilo tym potocit a mal by ju tam . ked tam potom nahodil teraz tak s motorku zrejme hybal tak sa tam uz dala dat.....
este jedna vec: krasne to je videt na tom ked na motorke (ci CBR 900 alebo CR 125 ) ked mas nastartovane a zaradis jednotku tak sa koleso trochu sekne(pohne) to tym ze museli zapadnut do seba tie ozubene kolieska
PS: ak niekto neruzumie co pisem staci napisat a ja tam podavam mäkčene a nejake slova napisem ja po cesky